YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A
ben cemal derdiyok sivas şarkışla gümüştepe köylüyümve allahıma binlerce şükürki önce müslümanım sonra türküm ve sivaslıyım sivas için ölmekse ben ölmeye hazır olanlardanım buradan BÜTÜN SİVASLILARA HAYKIRIYORUM DUYUN SESİMİ ben şuan bursada çalışıyorum ve sivas sporumu yürekten destekliyorum şimdi asıl mevzuya geliyorum duydumki sivasın türkiye genelinde 6 milyon nüfusu varmış bunların 4 milyonunu ihtiyar çocuk ve bayanlara çıkalım geriye 2 milyon insan kalıyor bunların içinde bende dahil hepimize yazıklar olsun diyorum ister bana kızın ister hak verin eger bu 2 milyon elini cebine atsa gönlünden ne koparsa 1 ytl veya 5 ytl takıma katkıda bulunsa bu takımdan kimse gitmez ve iyi takviyeler yapılır haksızsam haksız diyin bütün sivaslılar ben şuan sivasın bugünki durumundan onurlu ve gururluyum ve sivas için her türlü fedakarlıga hazırım ben dahil bütün sivaslılar şimdi sıra sivas sporda degil bizde herkes elini cebine atsın ve sivas spora gönlünden ne kopuyorsa versin eger şu anki mbaşarının devamını istiyorsak onurla gururla ben sivaslıyım demek istiyorsak ve başımız dim dik gezmek istiyorsak hadi yigidolar hep beraber el ele sivas daha iyi yerlere. buradan sivas spor yönetimine sesleniyorum BİR KAMPANYA BAŞLATIN SİVAS SPORA YARDIM KAMPANYASI TELEFOLA MESAJ GÖNDERELİM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN VE bu kampanyaya bnherkesa katılsın mehmetimiz satılmasın sivas sporumuz yıkılmasın ben sivaslıyım ben yigidoyum diyen herkese sesleniyorum haydi sıra bizde sesime kulak verin beni destekleyin saygılarımla ara transfer sezonu bitmeden bu projeyi hayata geçirelim ve takımımızı destekleyelim
|