Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Alt 12.01.2008, 22:04   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Başlatılan yardım kampanyası kapsamında iş adamlarına yönelik düzenlenen yemekli programın biletleri bin YTL'den satışa sunuldu. Ayrıca Sivas TSO Sms kampanyasına 10 bin mesajla katılacaklarını açıkladı.

TSO binasındaki restoranda düzenlenen ve çok sayıda iş adamının katıldığı gecede konuşan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sivasspor'un, Sivas'ın ve Anadolu'nun gururu olduğunu belirtti.

Kırmızı-beyazlı ekibin geldiği bu noktanın sevindirici olduğunu ifade eden Vali Dalmaz, bu başarının devamı için başlatılan yardım kampanyalarına destek verilmesi gerektiğini söyledi. Sivasspor'a destek kampanyası kapsamında bugün SMS yoluyla yeni bir kampanya başlatıldığını ve bu kampanyanın 1 yıl süreceğini ifade eden Vali Dalmaz, şunları kaydetti: ''Sivas geçmişteki şanlı mazisiyle son zamanlarda gelişme ivmesinde kısmen duraklama dönemine girdiği bir zamanda, ekonomisiyle, tarihi zenginliğiyle ve sporuyla gündeme gelmiştir. Belli dönemden sonra bir coşkuya ihtiyacı vardı. Her gün kan kaybederken bir yükselişe, bir çıkışa ihtiyacı vardı. Sivasspor bu çıkışta önemli rol oynadı. Böyle bir çıkışı kampanyayla desteklemek boynumuzun borcuydu. Kampanyada yiğit Sivas halkının bizleri yalnız bırakmadığını gördük.''

Sivas TSO Başkanı Osman Yıldırım da Sivasspor'a destek vermek amacıyla bu geceyi düzenlediklerini belirterek, kırmızı-beyazlı ekibin ligdeki başarısını devam ettirmesinin önemli olduğunu söyledi. Sivasspor'un bu sezon başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Yıldırım, bu başarından her kesimin çok etkilendiğini belirtti.

Oda olarak başlattıkları otobüs kampanyasına yapılan katkının da her geçen gün arttığını ifade eden Yıldırım, yurt genelinden 30'a yakın odanın kampanyalarına destek verdiğini söyledi.

Önümüzdeki hafta Sivasspor için alınacak otobüs için siparişi vereceklerini kaydeden Yıldırım, başlatılan SMS kampanyasına ise en az 1 milyon mesaj beklediklerini belirtti. Oda olarak bu kampanyaya da 10 bin mesajla katılacaklarını ifade eden Yıldırım, kampanyaya ülke genelinden ilgi beklediklerini ifade etti. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, yapılan yardım kampanyaları ile üzerlerine daha fazla sorumluluk düştüğünü söyledi.
Odyakmaz, Sivasspor için başlatılan kampanyalara özellikle ilköğretim öğrencilerinin yaptığı katkıların kendilerini çok duygulandırdığını ifade etti.

-SİVASSPOR İÇİN SMS-
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da konuşmasında, Sivasspor'un Anadolu'nun parlayan bir yıldızı olduğunu belirtti. Daha önce kendisinin takım tutmadığını, soranlara da Milli takımı tuttuğunu ifade eden Yazıcıoğlu, artık fanatik bir Sivassporlu olduğunu kaydetti. Gittikleri her yerde kendilerine Sivasspor'un sorulduğunu, tebrikler aldıklarını da belirten Yazıcıoğlu, daha sonra salondaki davetlilerden bugün başlayan SMS kampanyasına mesaj göndermelerini istedi.

Yazıcıoğlu, eline aldığı cep telefonu ile salondaki davetlilerle birlikte kampanyaya mesaj gönderdi. AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, mecliste sürekli Sivasspor sohbetlerinin yapıldığını belirterek, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise Sivaslıların Sivasspor sayesinde tek vücut olduklarını kaydetti.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Alt 12.01.2008, 22:12   #2
Paris58
Yeni Yiğido

Paris58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Paris58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

HOS GUZELDE KAMPANYA BIZLERDE KATILMAK ISTIYORUZ.BU YURT DISINDA YASAYANLAR NASIL KATILACAK LAR BU KAMPANYAYA .SANIYORUMKI BIZLERDE BU KAMPANYAYA KATILIRSAK .YANI YURT DISINDAKI GURBETCILER HATIRI SAYILIR BIR MIKTAR ORTAYA CIKACANI UMUYORUM .YETKILILER BU BIR CARE BULSUNLAR KAMPANYA BIRAZ SORUNLU SANIRSAM
Paris58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Paris58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.01.2008, 22:24   #3
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

SİVASSPOR'A YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN SAYIN VALİMİZ SAYIN MUHSİN YAZICIOĞLU SAYIN SELAMİ UZUN VE SİVASSPOR!A YARDIMI GEÇEN TÜM BÜYÜKLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda EyüphanAydın'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2008, 22:27   #4
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1168 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

daha bu iyi günleri ordakilerin yakında mesajları sayamayacaksınız inşallah...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomustafa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2008, 22:32   #5
Susehirli-58
Yeni Yiğido

Susehirli-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Susehirli-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Herkese Selam,
Evet, yurt disinda binlerce sivaslilar var cogu da 100% destek verir. Bizler nasil katilabiliriz.
Susehirli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Susehirli-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Alt 12.01.2008, 22:44   #6
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

herkesin sivassporuma desdeğe çağırıyorum arkadaslar
çok sevdiğimiz sivassporumuza sahip çıkalım onu kaybetmeyelim
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda çılgın-sedat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2008, 23:00   #7
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch --->: DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Alıntı:
Paris58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HOS GUZELDE KAMPANYA BIZLERDE KATILMAK ISTIYORUZ.BU YURT DISINDA YASAYANLAR NASIL KATILACAK LAR BU KAMPANYAYA .SANIYORUMKI BIZLERDE BU KAMPANYAYA KATILIRSAK .YANI YURT DISINDAKI GURBETCILER HATIRI SAYILIR BIR MIKTAR ORTAYA CIKACANI UMUYORUM .YETKILILER BU BIR CARE BULSUNLAR KAMPANYA BIRAZ SORUNLU SANIRSAM

YURTDIŞINDAKİ YİGİDOLAR KAMPANYAYA SİZLERDE BANKA HESAP NUMARALARINA EFT YAPARAK KATILABİLİRSİNİZ.
Alt 12.01.2008, 23:34   #8
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Paris58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim ben demin 00905058 numaraya sivas yazip gönderdim
sonrasinda bana mesaj geldi 6,99€ cekilmesi icin evet yaz gönder dedi bende evet dedim yani yurtdisisndanda göderiliyor demekki
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2008, 23:49   #9
erkan5858
Acemi Yiğido

erkan5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 erkan5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim ben demin 00905058 numaraya sivas yazip gönderdim
sonrasinda bana mesaj geldi 6,99€ cekilmesi icin evet yaz gönder dedi bende evet dedim yani yurtdisisndanda göderiliyor demekki
selam hemso bende 00905058 e sivas yazip gonderdim
ama benimki gitmed,umarim yurtdisinda ki yigidolar için bi seyler yaparlar,çünkü bizlerde bi seyler yapmak istiyoruz ve avrupadan büyük bir destek geleceginden eminim
erkan5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2008, 23:57   #10
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
erkan5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam hemso bende 00905058 e sivas yazip gonderdim
ama benimki gitmed,umarim yurtdisinda ki yigidolar için bi seyler yaparlar,çünkü bizlerde bi seyler yapmak istiyoruz ve avrupadan büyük bir destek geleceginden eminim
comvisuma ödeme yapmak icin evet yaz gönder dedi
ama ikinciyide gönderdim bisey gelmedim
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla