Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZON taraftardan
Alt 10.01.2008, 20:21   #301
oflim
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oflim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
GeliyoruzTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz ayrı 8kişi olarak geliyonuz hee..
evet renkdaşım.
sen nerdensin.
oflim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.01.2008, 20:34   #302
bordovemavi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordovemavi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mrb, Sivaspor ve Trabzonspor taraftarları. Öncelikle belirtmek isterim ki Trabzon gibi Sivas da bir şehir takımı olduğu için Sivaspora sempatimiz var. Kendi şehirlerinin takımlarını destekleyenlerin biz Trabzonsporlular olarak her zaman yanında olmak istiyoruz. Ancak bu yıl yaşadıklarımız her iki taraf olarak hoş olmadı. Bir kendini bilmezin yaptığı davranışı elbette tüm Trabzonsporlulara mal etmeyeceksiniz. Sivasporlu bir arkadaşımız atalarından gelen misafirperverlikten bahsetmiş ve Trabzonluları diğer tarafa yerleştirmiş. Atalarımızdan Tarbzonlular olarak her daim onur duyduk ve kültürümüzü her daim yaşatmak için yaşıyoruz. Siteye baktığımda arkadaşların genel olarak sağduyu mesajlar attıklarını gördüm. Açıkçası mutlu oldum. Keşke iki klübün yöneticileri ve futbolcuları da sağduyulu olabilselerdi. Biz malum kötü yönetiliyoruz ve maalesef acısını çekiyoruz. Kimseye de düşman olmak gibi bir derdimiz de hiç olmadı, olmayacaktır da. Yalnız ilk maçta yaşaşanaların Trabzonsporumuza çok zarar verdiğini, takımımızın ve şehrimizin üzerine çok gidilerek yıpratıldığımızı söylerken bunu en çok İstanbul medyasının yaptığını da söyleyebiliriz. Çünkü Trabzonspor İstanbul için sezon başında potansiyel bir tehlikeydi. Şu an değil. Yalnız şu an Sivaspor İstanbul için potansiyel bir tehlike. Yani onlar öyle görüyorlar. Her türlü çirkefliği de yapacaklardır. Futbolcularınızı alıp satacaklardır gazete sayfalarında mesela. Sivaspor camiasını büyük bir sınav beklemektedir. Gönlümüz tüm yaşadıklarımıza rağmen Sivasspordan yana şampiyonluk yarışında.
Yıllardan beri futbol camiasının, tribünlerin içinde olan biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim. Kötü yöneticiler vardır, demeçleri kötü olabilir, kötü hocalar vardır demeçleri yaptıkları hoş olamayabilir, sorumsuz futbolcular vardır rakip tribünleri çıldırtabilir, sorumsuz taraftarlar vardır yaptıklarıyla en büyük zararı kendi takmına verebilir, karşı tarafı takımına şehrine karşı hele getirebilir. Bunlar her daim her dönemde olabililir. Bunların hepsi geçicidir, hepsi aslında sanaldır, hepsi gerçeği çoğul olanı yansıtmaz, sağduyuyu temsil etmez. Yöneticiler, futbolcular, hocalar her daim değişir. İyileri gelince iyi mi olacağız. Hayır. Gerçek olan bizim bakış açımızdır. Musa AYDIN'ın yaptıkları ile tribünden atlayan TS taraftarı bile belli olmayan arasında bir fark görmüyorum. Çünkü çoğunluğu temsil etmiyorlar. Musa aydın sorumsuz davranmasaydı ortamı germeseydi inanın o kendini bilmez de ortamı germeyecekti. İki sorumsuzun acısını en fazla biz çektik. Trabzonspor ve taraftarları. Ama tüm samimiyetimle söylüyorum, Musa aydını gördüğümde ve sahaya atlayan o taraftarı düşündüğümde hala küfretmek istesem de, yapılanların sadece 3-5 sorumsuzdan kaynaklananların kabahatini, suçunu, bedelini ne Trabzon şehrinin ne de Sivas şehrinin ödemeye hakkı yoktur. Maçın sonucu ne mi olur hiç önemi yok.
bordovemavi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.01.2008, 20:40   #303
bordovemavi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordovemavi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu arada bordovemavi ismimin altında yeni yiğido yazıyor. Onu bir düzeltsek da. Şehir takımlarını destekleriz ama her daim Trabzonsporlu olmaktır tek onurumuz. Diyeceksinizki sen girdin kardeşim. Haklısınız aslında. Ben kaşındım. Şakaydı bu arada...
bordovemavi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.01.2008, 23:52   #304
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
bordovemavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu arada bordovemavi ismimin altında yeni yiğido yazıyor. Onu bir düzeltsek da. Şehir takımlarını destekleriz ama her daim Trabzonsporlu olmaktır tek onurumuz. Diyeceksinizki sen girdin kardeşim. Haklısınız aslında. Ben kaşındım. Şakaydı bu arada...
bordomavi.net sitesine gir benim yazdıklarıma sonrada hemşehrilerinin yazdıklarına bir bak.benim yaşananlara rağmen halen içimde bulunan trabzon sevgisi bugün bitti kardeş. ahda buraya yazıyorum çok kısa zamanda Türkiyenin en sevilmeyen takımı olacaksınız. bunuda bilesin.

beni bile çileden çıkardılarya Vallah helal olsun...

ANTİ-TRAP-SON
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Bizde Burdayız
Alt 12.01.2008, 23:56   #305
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Bizde Burdayız

Alıntı:
OTOGARLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Eger Sitenize Girmemizi istemiyorsanız girmeyin diyorsanız biz girmeyiz bundan size garanti verebilirim ama Siz eger böle kışkırtıcı sözlerde bulunacaksınız forumda biz bu foruma her türlü girmesini biliriz bunu da unutmayın arkadaşlar ! Beni Bugun Banlarsınız forumdan yarın yine girerim benim gibi kaç kişi varsada bu foruma sokarım bunu untumayın ama siz sevinirsiniz belkide bu durumdan üye sayımız artıyor die ama her zaman bu takım arkadasında durdugumuzu göze alarak biz foruma gireriz. sizin üye sayınızı düşünecek durumda degiliz..!

O yüzden forum halka açık bir platformsa sizlerin yazdıgı msj lara cvp biz yazıyorsak bizim msjlarımızı silmeyin bunu sizden istioruz...

Saygılarımızla Trabzonlu Gençler..
DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA...!!!.......
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.01.2008, 00:18   #306
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tslular bırakın bu işleri 100 taraftarınızdan 10u sivas için iyi düşünüyor...Herşeyi bıraktım bi kenara Sivas transfer yapıyo sizinkiler yine eleştri yine eleştri takımınız kume düşcek hale sivasa nefret duyuyosunuz!Aynı şekilde Sensetik kardeşime katılıyorum tsa en ufak ne saygım kaldı nede sevgim...Anadoludan Şampiyon çıkmasını istemeyen tek takım da sizsiniz!!!
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda MERİÇ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.01.2008, 01:39   #307
kanuni_58
Yeni Yiğido

kanuni_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 kanuni_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ağzı olan konuşuyor.Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ.

.................KALBİM MEZAR GİBİDİR GİRDİMMİ ÇIKAMAZSIN........
kanuni_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.01.2008, 02:19   #308
oflim
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oflim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne bu kin sivaslılar...
biz buraya kardeşlik mesajları vermeye geliyoruz sizde trabzona veryansın mesajları he.
trabzonun küme düşmesine varacak kadar haddini bilmeyen bazı arkadaşlar acaba bilinçleriniz yerindemi?
boş boş geveze geveze konuşan arkadaşlara tek dileğim sağduyulu dostluk mesajları içeren beyanlarda bulunmaları.
kimse kimseye düşman filan olamaz.
helede bu ülkede trabzonluya düşman olmak demek türk insanına düşman olmak demektir.biz trabzonlular buraya kardeş olduğumuzu hatırlatmaya geldik.
oflim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.01.2008, 02:21   #309
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Trabzon'da GS Otobüsüne Saldırı

Trabzon'da Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı
Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'daki Zorlu Grand Otel'de kamp yapan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu.

Galatasaray kafilesini Zorlu Grand Otel'den alan otobüs, Kahramanmaraş Caddesi'nde seyir halindeyken taşlı saldırısıya uğradı. Atılan taş sonucu otobüsün orta kapısının üzerindeki cam kırılırken, Galatasaraylı futbolcular ise yara almadı. Otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon şehir merkezinden ayrılarak akşam saat 17.30 sıralarında karşılaşmanın oynanacağı Rize Atatürk Stadı'na ulaştı.

astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.01.2008, 12:40   #310
lazLORD61
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 lazLORD61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bordomavi.net sitesine gir benim yazdıklarıma sonrada hemşehrilerinin yazdıklarına bir bak.benim yaşananlara rağmen halen içimde bulunan trabzon sevgisi bugün bitti kardeş. ahda buraya yazıyorum çok kısa zamanda Türkiyenin en sevilmeyen takımı olacaksınız. bunuda bilesin.

beni bile çileden çıkardılarya Vallah helal olsun...

kardeş bizim asıl sitemiz www.kalearkasi.net | Çılgınlar Grubu Resmi Web Sitesi buraya girip bakarsan kimin nasıl düşündüğünü görürsün.
lazLORD61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır