--->: Gençlerbirliği
Çok teşekkürler sivaslı hemşerilerim düşünce ve ilgilerinizden dolayı aynı şekilde bizlerin de kalbi bu sezon SİVASSPOR'un şampiyonluğu için attı görüyorsunuz geçen haftaki harekatı ben üstteki iki bizans takımının diğerlerinden özellikle koparılışı olarak değerlendiriyorum sonlar yaklaştıkçada bu bizans oyunları gerek duyulduğunda devam da edecektir çünkü onlar ne düşme hattındaki GENÇLERBİRLİĞİ'ni nede Şampiyonluğa oynayan SİVASSPOR'umuzu düşünüyorlar Anadolu onların umrunda değil onlar varsa yoksa kendi aralarındaki kapışmanın mücadelesinde onların gözleri şu an bizleri görmüyor bile altta kalanın canı çıksın hesabı Kayseriye yapılan haksızlığın akabinde ertesi günde bize yapılacağı kesin di zaten verilen hakemden dolayı planlı olduğu aşikardı,bir maçta hakem pozisyonu göremeyebilir yanlış değerlendirebilir insandır kabul ama gole giden futbolcuyu dripling halindeyken kale önünde devre oldu diye ve de kendi sahasından çıkıp yine ikinci pozisyonda da gole giderken kaleci ile karşı karşıya kalacağını anlayınca yine ofsayt diye düdük çalarak art niyetli ve olayın planlı olduğunu kanıtlamıştır,penaltıyı konuşmuyorum bile işte kimileri anıları ile kimileride işte nasıl anılır görüyorsunuz,esen kalın bu yıl gönlümüzün şampiyonu Sivasspor'dur tarihede bu böyle geçeçektir
Konu anti-istanbul tarafından (09.04.2008 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir..
|