Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

2008/2009 Sezonu Kombine Satışı
Alt 28.07.2008, 12:03   #1
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen 2008/2009 Sezonu Kombine Satışı

KOMBİNE BİLET SATIŞLARI NEDEN İLGİ GÖRMÜYOR!

Dün bir öğretmen dostumdan telefon aldım. Konu kombine biletler. Öğretmenimiz, kombine bilet almak istediğini ancak vazgeçtiğini söyledi. Neden diye sorduğumda bana, belirtilen yerlerin tamamının alt sıralar olduğunu söyledi. Şimdi hani diyoruz ya neden biz, kısa sürede kombineleri tüketemiyoruz diye. Neden, herhalde bu olsa gerek. Bir de şu var, sanıyorum kamuoyundaki hâkim görüş, belirli yerlerin eş, dost veya tanıdıklara verildiği şeklinde. Ben, bu düşünceye katılmamakla birlikte bunun o kadar da önemli bir konu olmadığını düşünüyorum. Velev ki, böyle bir şey söz konusu olsa bile sınırlı sayıda olacağına inanıyorum. Son rakamları bilmiyorum ama bu konuda değerli yöneticilerimizden birisi çıkar, konunun tamamen arz talep meselesi olduğunu ve ilk bilet alanların kârlı olduğunu söylerse sanırım yerinde olur. Şu da bir gerçek, insanlar ne kadar fanatik olursa olsun, “mademki, kombine alıyorum, seyir zevkim olsun” diyor. Bunu da çok görmemek lazım… Bakın, dikkat edin takıma ilgi duyan, çoğunlukla kombine bileti alan kesim bordrolu yani çoğunluğu işçi ya da memur kesimi. Bu insanlar zaten her şart ve zeminde güçleri oranında gerekeni yapan kesimler. Dolayısıyla belki kombine bilet konusunda daha şeffaf olunabilir. Bu nasıl olur? Bunu buradan söyleyecek olan beni değilim. Ama en azından ilgili görevliler kombine bilet talebinde bulunan taraftarlarımıza tatminkâr bir yol izleyebilir. Dedimya son rakamları bilmiyorum ama satışların belirli rakamlarda kalmasının her halde bu şekilde düşünülmesi olabilir diye düşünüyorum. Şu da var kredi kartı hadisesi gerçekten iyi bir çözüm oldu. Geçmiş yıllarda da kerdi kartını gündeme getirmiş ve neden yapılmıyor diye sormuştuk. Şimdi bu sene bunun uygulanıyor olmasını görmek bizi sevindirdi. Neyse, sadece bir taraftarımızın konuyla ilgili sitemine buradan kendimce konuya kendi köşemde yer vermiş oldum. Gelelim Cumartesi oynayacağımız İnteroto maçına. Bana söylenen bu akşam Sİvasspor’un İstanbul’dan, Karadağ’a uçacağı. Rakip bilinmeyen bir takım. Neleri var, neleri yok pek bilmiyoruz. Ama ne olursa oılsun ciddiye almak lazım. Ben, daha önceleri de ifade ettim, gençlerle çıkılması lazım. En azından gençlerimizi daha sezon başı neler, ne değiller görme açısından iyi bir fırsat. İnşallah ilk maçta işi bitiririz.

kaynak http://www.pusulahaber.net/modules.p...zi_oku&sid=361

yani her şartta kombinelerimizi almalıyız. rakiplerimiz diyoruz 4 büyükler için ama hepsi müthiş kombine satmış. bjk hariç.
trabzon hamsileri bile nerdeyse kombinelerin tamamını bitirdi gibi haberler var.

bizim şuanda kombine satışımız kaç oldu bilen var mı?
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...
--->: 2008/2009 Sezonu Kombine Satışı
Alt 28.07.2008, 12:06   #2
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: 2008/2009 Sezonu Kombine Satışı

bizim kombinelerde bitti kardeşbakma sen çıkan haberlere satış yok falan hepsi hikaye.biz daha geçen cumartesi bir tane daha aldık kalan yerler en üst ve en alt sıralarda kalanların hepsi bitmiş.büfeden aldığımız bilgi bu
Alt 28.07.2008, 12:11   #3
idhem
YASAKLI ÜYE

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kombine hususuna değinmeden önce dikkat etmemiz gereken çok konu var.Biletli kombineli umurumda değil ama şu 4Eylüle geldizmi adam gibi bağırın kardeşim.Resmen rezil rüsva oluyoruz.Stadyum ful dolu ama çıt yok çekirdek sesinden başka.ŞU çekirdek merakı olan amcaları stadyumdan temizledikmi tam hayallerimdeki 4 Eylül olacak statımız.Adam olmamız lazım adam.
idhem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.07.2008, 12:11   #4
astaravisa
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 755 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

çok iyi ozaman . biraz olsun rahatladım. kombine almayanlar normal zamanda bilet bulup maça gelemeyecekler öyleyse. pişman olurlar artık. 4 eylül her maç full dolacak. bu çok iyi.
Alt 28.07.2008, 12:12   #5
astaravisa
Usta Yiğido

Alıntı:
idhem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kombine hususuna değinmeden önce dikkat etmemiz gereken çok konu var.Biletli kombineli umurumda değil ama şu 4Eylüle geldizmi adam gibi bağırın kardeşim.Resmen rezil rüsva oluyoruz.Stadyum ful dolu ama çıt yok çekirdek sesinden başka.ŞU çekirdek merakı olan amcaları stadyumdan temizledikmi tam hayallerimdeki 4 Eylül olacak statımız.Adam olmamız lazım adam.
tamam çekirdek yenmese daha iyi ama insanların ağzına kilit vuracak değiliz. yadfa neden çekirdek yiyorsun diye kavga edecekde değiliz. sen hayatında maçlarda hiç çekirdek yemedin sanki. illaki yemişsindir.
Alt 28.07.2008, 12:14   #6
lato
YASAKLI ÜYE

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lato FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çekirdek taraftarı istemiyoruz..
Esaslı taraftar istiyoruz.
lato isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.07.2008, 12:16   #7
idhem
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam çekirdek yenmese daha iyi ama insanların ağzına kilit vuracak değiliz. yadfa neden çekirdek yiyorsun diye kavga edecekde değiliz. sen hayatında maçlarda hiç çekirdek yemedin sanki. illaki yemişsindir.

Ben çekirdeğe karşıyım,sivilce yapıyor.Sigara içiyorum sadece.Hem dikkat çekmez,hem bağırmanı engellemez.Hadi basit maçlarda pek önemli değil de büyük maçlarda yapılmasın bari.
Sinema izler gibi olurmu.Ayıptır.
Alt 28.07.2008, 12:20   #8
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

yaw bu çekirdek meselesi nedir anlamdım.olan biten sanki hep çekirdek yiyenlerden.bizim taraftar gurubumuz yok her türübünde 200 kişilk ateşli gurup olsun diğerleride ateşlenir.organize yapmadan bilinçsiz insanlardan gurup çalışması bekleyemezsşniz önce küçük guruplarla çalışmanı yapcan gurubunu kurcan sonra türübünleri alıştıracan hani nerde bunu yapabilen gurup sonra çıkıp çekirde çekirdek diyorsunuz tezahürat bile yapamıyoruz bir bellemişiz ^^kırmızı beyaz şampiyon sivas^^ başka bir şey yok adam bir iki bağırıyor sonra bakıyor hep aynı sıkılıyor
Alt 28.07.2008, 12:23   #9
astaravisa
Usta Yiğido

taraftar iyi de olsa onları yönlendirecek bu yönde meziyetleri olan birileri gerek. zamanla hepsi düzelir.
Alt 28.07.2008, 12:24   #10
idhem
YASAKLI ÜYE

Bunun sorumlusu Memur-Sen sendikasımı gardaşım.Yine bizde kabahat tabiki.Hiçbirşey bilmiyorsak 90 dk boyunca kırmızı beyaz diye bağıralım ne olacakki.Yeterki rakip futbolcu ''ulan ben nereye geldim,cehennem burası'' desin.Benim çekirdekten yana kastettiğim sessiz kalan taraftar.Ben dahil herkes stadyumda biri çıksında bizi bağırtsın diye bekliyoruz.Biz üretmiyoruz.
Konu Kapatılmıştır