Arkadaşlar hayal görmeyelim lütfen 4-1 gibi yeneriz diyerek.Oynadığımız takım türkiyenin en büyük kulÜblerinden biri.Bu maç hangi skorla olursa olsun berabere bitmesi büyük başarıdır svasspor için. Benimde tahminim berabarlikle biter diyorum. Saygılar
yer: ali sami yen
öyle yada böyle deplasman... dolayısı ile gol yollarında yetersiz kalan, bunla beraber savunmasında sağlam duran, zor gol yiyen sivasspor... bu maçtan her ne şekilde beraberlik alırsa alsın başarı olacaktır. ilkin beraberlik, sonrası gs galibiyeti, sonrasında dengeli sivas, destekli cimbomu yenerse sürpriz... Gerçekçi olalım L-Ü-T-F-E-N
galatasaray: 1 SİVASSPOR'UM:2
İNS BU MACTA AZ GOL YİYEREK YENME SANSIMIZI ARTIRIRIZ..
inşallah hiç yemeyiz..atamasak ta sorun değil 1 puan büyük başarıdır..ne de olsa rakip güçlü ve deplasman maçı... ileriki haftalara büyük moral kaynağı olur
arkadaslar rakibimiz biraz daha disli oldugundan...tahminimce mac baya zor gececek....
ben gecen hafta manisayi daha kolay yenecegimizi tahmin etmistim, ama manisaya karsi bile baya zorlandik isin dogrusu....ama tabi karamsarligi yer yok gönlümüzde..
bence maci alacagiz cünkü sivasspor manisaya karsi hazirlandigindan daha iyi hazirlanacaktir..INSALLAH....
bence macin skoru: SIVASSPOR 2: 0 Galatasaray