Alıntı:
Akıncılar Haber Nickli Üyeden Alıntı
bu son bilgiyide vereyim hemen çıkacağım.
iyi akşamlar...
1. ÇALIŞMAMIZDA Batuhan Toprak YARDIMCI OLMUŞTUR.(bursa)
2. ÇALIŞMAMIZDA Mert Karşıyaka YARDIMCI OLMUŞTUR.(adana)
3. ÇALIŞMAMIZI Yiğidolar Tarfatar Oluşumu DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.
ALLAH RAZI OLSUN KENDİLERİNDEN.
SİTEMİZDE YARDIMLARI İLE DUYULAN İKİ İNSANDIR.
HAYDİ KOCAELİ MAÇINA HEPBERABER
AKINCILAR, FB ve GS maçlarında yerini almıştır.Bu sene maç sayısı artacaktır.
|
bu haberi kim yapdı kim açdı bilmiyorum ama yeni haberim oldu bu grubla ne ilgim ne alakm vardır. ben bu grubdan yusuf mermer adlı kişiyle geçen yıl fb maçı öncesi tanışdım, şöyle kalabalığız böyle kalabalığız dedi ben sivas denilen yere herzman kopup giderim bunada gitddim akıncılar diye bir gurub kuruldu ben tişöt falan yapdırdım fb maçında bu gruba dağtırken kullanıldığımı kandırıldığımı hissetdim grubda bir sivaslı vardı oda mermer gerisini mahalleden toplamış getirmiişdi. şimdi burda yazmış batuhan toprak yardım ediyo koceli maçına ben kendisini en son alisamiyende gördüm oda kavga ettim bu kişiyle ne ilgim ne lakam vardır ismimimi niye yazdı bilmiyorum ama koceli maçında ben olucuma nezaketen sorarım ismimi yalan yere niye kullandın diye. ki ben onun koceli maçına geleceğini hiç sanmıyom. malum yaz işlerim yoğun olduğu için sitede haberleri takip edemiyorum bu bilgiyi bana ulaşdıran emre kardeşime teşekkür ederim. kısacası bu grubla ve bu kişiyle yaklaşık bir yıldır ilgim ve alakam yokdur