arkadaşlar burası eskişehirinmi sitesi yoksa beni yanlış geldim eskişehirin resimleri felan ne oluyo ya size kendi sitelerine alıyolarmı senide sen onların koyuyosun hadi koydun resimler ne iş adalar güzelce gelmiş ler kendi kafalarına göre resimleri koymuşlar bizlerde öyle bakıyoruz ayıplıyorum kınıyorum başlkada biş demiyorum nerde site yöneticileri nerde
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZALIM_58'a Teşekkür Ediyor...
evet sivaslı arkadaşlar forumunuzda bir kaç gün misafiriz bir dahaki eses-sivas maçına kadar tabiki.....bizi anlayışla karşıladığınız sabrınız ve sevginiz için teşekkürler....
bu arada her iki takımada başarılar...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ceyhad'a Teşekkür Ediyor...
evet sivaslı arkadaşlar forumunuzda bir kaç gün misafiriz bir dahaki eses-sivas maçına kadar tabiki.....bizi anlayışla karşıladığınız sabrınız ve sevginiz için teşekkürler....
bu arada her iki takımada başarılar...
İŞTE HERKES SENİN GİBİ OLMALI KARDEŞ DIŞARDA DOSTLUK MAÇ ESNASINDA RAKİP SINIRLARI ZORLAMAMK ŞARTIYLA
Sitelerde çoluk çocuklarında yazdığını unutmayalım.Böyle ortamlarda adam yerine koyduğun şahsı görsen belki cevap vermeye bile tenezzül etmessin çünkü karşındaki 12 yaşında bi velet olabilir.genelde de öyle oluyo küfürlü atışmalı yazışmalarda.
İnşallah güzel bi maç olur bi tarafta Liderlik için savaşn sivas bir taraftada mutlaka 3 puan için canını dişine takacak eses iki takımında işi kolay değil arkadaşlar öyle 3 atarız 5 atarız edebiyatıyla olmaz bu iş.sahada görecez topçuları her hafta aynı performansı göstermekte kolay iş değil.Bi bakarsınız Sivassporu tanıyamazsınız olurmu olur bunların örnekleri çok var oluyo...iyi maçlar hayırlısı...
ARKADAŞLAR MERHABA hepinize siteniz hçok hoş.bizim maç ile ilgili yorumlarınızı okudum ve çok şaşırdım işte 3 atarız 4 ataız ne yapıyonuz ya siz denizli veya rize deplasmanına gitmiyorsunuz bursaı eskişehir.