Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı
Bize fb li değil sivassporlu teknik heyet lazım.eğer öz be öz bir fb li ise gitsin ben buna razıyım.Bizler fb nin arka bahçesi yaftasını silmeye çalışırken siz de birde hangi akla hizmet bunu tasvip edersiniz.Sanırım kadıköyde hiç küfür yemdiniz o yüzden bu kadar güzel savunma yapabiliyorsunuz.
emeğe saygısızlıkla ne alakası var.takımın durumundan şikayetmi ettikte emeğine saygızsızlığımız olsun Allah aşkına saçmalamayın.Burda koruyanlar ben fb liyim desinde bari bizde kim ne mal onu anlayalım.Fb liler derneğine katılıp yemek yemek nasıl bir sosyalliktir ben onu anlamadım.siz heralde futbola çok uzaksınız...Farklı şehirden tribünlerden kaç arkadaşınız var.Önüne gelen yazıyor.Dışarda kimin taraftarımıza bülent uyguna başkana ne dediğinden baheri yok.Sizler kadıköyde fb lilerler beraber bizfenerbahçeliyiz atkılarınıda açarsınız.
Söyledikleriniz tamamen bir fb yalakalığır başka da bir şey değildir.Biz tek kimliği sivasspor olan bir klüp istiyoruz o kadar....adamlar derneğe davet ediyor siz fb nin faaliyetlerine mi katılıyor diyorsunuz.Allah aşkına yazınızı sonradan tekrar okudunuz mu.Derneğe gitmekden başka nasıl aktivitelerine katılsın.Çıksın birde fb yi mi yönetsin.
|
YENER_SAHİN BEYEFENDİYE,
UZUN BİR SÜREDİR FORUM'A GİREMEDİM. SON YAZIMA VERMİŞ OLDUĞUNUZ "bana mı dedin sen cincon diye sen yenisin galiba...gs başlığına yazdıklarımı bir oku bakalım.ama ben cincon değilsem sen cincon olasın aha da sana en büyük beddua... " CEVAP ŞAHANE İDİ. MÜTHİŞ BR ZEKA DÜZEYİ GÖSTERİSİNDE BULUNMUŞUNUZ. SAMİMİ SÖYLÜYORUM. VE BU SAMİMİYETTEN HAREKETLE DE HERŞEYİ AÇIK AÇIK YAZIYORUM.
AHAN DA MANİFESTOM !...
SİVAS'LI DEĞİLİM. AMA ÇOK ÇOK ÇOK UZUN BİR SÜREDİR (BELKİ SİZİN YAŞINIDAN DA FAZLA BİR SÜREDİR) SİVAS'TAYIM. DOĞDUM DOĞALI DA FENERBAHÇELİYİM. 4 SENEDİR EN BERBAT GÜNLERİM SİVAS-FENER MAÇLARIDIR. HİÇBİR SONUÇ BENİ MEMNUN ETMEZ. 34 HAFTALIK LİG' İN 32 HAFTASI SİVASSPORLUYUM. İÇ SAHADAKİ HİÇBİR MAÇI KAÇIRMAMIŞIMDIR. ÇEKİRDEK FİLAN DA ÇİTLEMEM (!). SESİM KISILAMA DAK TEZAHÜRATLARA EŞLİK EDER, SİVASSPOR ATKISI SALLAR, SİVASSPROR FORMASI GİYMEDEN MAÇLARA GİTMEM (FENER MAÇLARINA ÇİFT FORMA GİYEREK GİDERİM).
MAÇ BİTMEDEN TRİBÜNÜ TERK EDEN, MAÇ BOYUNCA TAKIMINI DESTEKLEMEYEN, PAZARA KADAR SİVASSPORLU OLUP, SIRA FEDAKARLIĞA GELİNCE ORTALIKAN SIVIŞAN SEYİRCİYE (TARAFTARA DEĞİL) SÖYLEYECEK LAF BULAMAM.
EVİMDE TAMAMI LİSANSLI 5 SİVASSPOR FORMASI OLAN, SİVASSPOR' UN 4 YILLIK DURUMUNU GÖZLEYİNCE MECNUN BAŞKAN VE BÜLENT HOCA'NIN HEYKELİ DİLİMELİ DİYE DÜŞÜNÜRÜM.
VARSA SÖYLEYECEĞİN BEKLER SAYGILAR SUNARIM.
NOT: 1 HAFTA SONRA KADIKÖYDE FENER TARAFTARI SİVAS' I, SİVASSPOR' U ALKIŞLAMAZ İSE YAZIKLAR OLSUN ONLARA DER, FENER-SİVAS MAÇINDAN SONRA DÜŞÜNCELERİNİ BEKLERİM.