Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun, F.Bahçeliler Derneği'nde
Alt 09.02.2009, 12:24   #31
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun, F.Bahçeliler Derneği'nde

11 trilyon gibi bir masrafla fenerbahçeye gelen aragoneze söyleyecek tek bir sözüm bile yok
guiza ya haftalardır tahammül eden malum medya, nöbetçi golcü semihe 2 maç tahammül edemez
vay benim yerli teknik direktörlerim, vay benim yerli futbolcularım vayyy
biz de teknik direktörümüz Sayın Uygun'un kıymetini iyi bilelim
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 14:48   #32
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yener o gunde asılımıydı bayrak ?

alayına Inat SADECE SİVASSPOR SADECE ANADOLU
geldiği gün bursada hava çok yağışlıydı emre.bayrak yağmurdan zarar görmesin diye toplamış dürmüştüm.ama sanırım derneğe gelmedi.dernekte o gün öyle organizasyon olsa haberim olurdu.karşı komşu dernek üyesi gelir bana kesin söylerdi.toplantı başka yerde yapılmış.yoksa valla iner aşağı basardım o derneği...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 14:54   #33
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..

YILIN GÖRÜNTÜSÜ.İŞTE BU..........
atababa111 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 15:18   #34
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1193 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

her zaman bayrağımız diğer takımlardan üstte olacaktır...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 15:31   #35
35fulya58
Tecrübeli Yiğido

35fulya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

385 Mesajına 1.434 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 35fulya58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öz be öz Fenerbahçe'li olan bir teknik direktörümüz var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bülent Uygun abi gidipte maçları satmıyor. Aklında Fenerbahçe olsa bile yüreğinde Sivasspor olarak bizim başarımız için ter akıtıyor.

Sizin bu yaptıklarınız emeğine haksızlık değil mi? Siz bize ne verdiğine bakın. Bizi sonlarda dolaştırıpta, gidip F.Bahçe'nin faaliyetlerine mi katılıyor. O bizim kralımız olduğu gibi tüm F.Bahçelilerin gurur kaynağı. Onunda bir sosyal hayatı var. Bırakın istediğini yapsın.

Hafta sonu 7 milyon Sivas'lıyı mutlu ediyorsa senede 1 gün hafta içinde kendi topluluğunun aktivitesine katılsın. Onlarda çok seviyor. Hatta onların yarısından fazlası hem başarımızdan dolayı, hemde Bülent hocamızdan dolayı bizi destekliyorlar. Haksızlık yapmayın.
35fulya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 35fulya58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2009, 15:50   #36
Diyarbekir21
YASAKLI ÜYE

35 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Diyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
LosTie58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Harikasın valla ya ((: Bayrakta süper duruyor..

Bülent uygun ve sivasspor başkanının fb ye olan ilgisini bilmeyeniniz yok sen bunu yaparsan sn uygun dillerden dile her zaman gerek medya gerek int gerek güncel hayatta sivasın çoğu fb li elbette derler gördüklerini uyguluyor anlatıyorlar bencede haksızda değiller
Diyarbekir21 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 15:56   #37
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..

helal yener kardeşim bende gideyim bursaya bende asacağım
Alt 09.02.2009, 16:34   #38
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
35fulya58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öz be öz Fenerbahçe'li olan bir teknik direktörümüz var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bülent Uygun abi gidipte maçları satmıyor. Aklında Fenerbahçe olsa bile yüreğinde Sivasspor olarak bizim başarımız için ter akıtıyor.

Sizin bu yaptıklarınız emeğine haksızlık değil mi? Siz bize ne verdiğine bakın. Bizi sonlarda dolaştırıpta, gidip F.Bahçe'nin faaliyetlerine mi katılıyor. O bizim kralımız olduğu gibi tüm F.Bahçelilerin gurur kaynağı. Onunda bir sosyal hayatı var. Bırakın istediğini yapsın.

Hafta sonu 7 milyon Sivas'lıyı mutlu ediyorsa senede 1 gün hafta içinde kendi topluluğunun aktivitesine katılsın. Onlarda çok seviyor. Hatta onların yarısından fazlası hem başarımızdan dolayı, hemde Bülent hocamızdan dolayı bizi destekliyorlar. Haksızlık yapmayın.
Bize fb li değil sivassporlu teknik heyet lazım.eğer öz be öz bir fb li ise gitsin ben buna razıyım.Bizler fb nin arka bahçesi yaftasını silmeye çalışırken siz de birde hangi akla hizmet bunu tasvip edersiniz.Sanırım kadıköyde hiç küfür yemdiniz o yüzden bu kadar güzel savunma yapabiliyorsunuz.

emeğe saygısızlıkla ne alakası var.takımın durumundan şikayetmi ettikte emeğine saygızsızlığımız olsun Allah aşkına saçmalamayın.Burda koruyanlar ben fb liyim desinde bari bizde kim ne mal onu anlayalım.Fb liler derneğine katılıp yemek yemek nasıl bir sosyalliktir ben onu anlamadım.siz heralde futbola çok uzaksınız...Farklı şehirden tribünlerden kaç arkadaşınız var.Önüne gelen yazıyor.Dışarda kimin taraftarımıza bülent uyguna başkana ne dediğinden baheri yok.Sizler kadıköyde fb lilerler beraber bizfenerbahçeliyiz atkılarınıda açarsınız.

Söyledikleriniz tamamen bir fb yalakalığır başka da bir şey değildir.Biz tek kimliği sivasspor olan bir klüp istiyoruz o kadar....adamlar derneğe davet ediyor siz fb nin faaliyetlerine mi katılıyor diyorsunuz.Allah aşkına yazınızı sonradan tekrar okudunuz mu.Derneğe gitmekden başka nasıl aktivitelerine katılsın.Çıksın birde fb yi mi yönetsin.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2009, 16:35   #39
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

video isteyenlere bayrağın bursa metrosundan görüşünüşünü ekliyorum.tatmin olmayan olursa kapı önünden çektiğimide eklerim...
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2009, 21:48   #40
redelgae
Yeni Yiğido

redelgae - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 redelgae Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Bize fb li değil sivassporlu teknik heyet lazım.eğer öz be öz bir fb li ise gitsin ben buna razıyım.Bizler fb nin arka bahçesi yaftasını silmeye çalışırken siz de birde hangi akla hizmet bunu tasvip edersiniz.Sanırım kadıköyde hiç küfür yemdiniz o yüzden bu kadar güzel savunma yapabiliyorsunuz.

emeğe saygısızlıkla ne alakası var.takımın durumundan şikayetmi ettikte emeğine saygızsızlığımız olsun Allah aşkına saçmalamayın.Burda koruyanlar ben fb liyim desinde bari bizde kim ne mal onu anlayalım.Fb liler derneğine katılıp yemek yemek nasıl bir sosyalliktir ben onu anlamadım.siz heralde futbola çok uzaksınız...Farklı şehirden tribünlerden kaç arkadaşınız var.Önüne gelen yazıyor.Dışarda kimin taraftarımıza bülent uyguna başkana ne dediğinden baheri yok.Sizler kadıköyde fb lilerler beraber bizfenerbahçeliyiz atkılarınıda açarsınız.

Söyledikleriniz tamamen bir fb yalakalığır başka da bir şey değildir.Biz tek kimliği sivasspor olan bir klüp istiyoruz o kadar....adamlar derneğe davet ediyor siz fb nin faaliyetlerine mi katılıyor diyorsunuz.Allah aşkına yazınızı sonradan tekrar okudunuz mu.Derneğe gitmekden başka nasıl aktivitelerine katılsın.Çıksın birde fb yi mi yönetsin.
YENER_SAHİN BEYEFENDİYE,

UZUN BİR SÜREDİR FORUM'A GİREMEDİM. SON YAZIMA VERMİŞ OLDUĞUNUZ "bana mı dedin sen cincon diye sen yenisin galiba...gs başlığına yazdıklarımı bir oku bakalım.ama ben cincon değilsem sen cincon olasın aha da sana en büyük beddua... " CEVAP ŞAHANE İDİ. MÜTHİŞ BR ZEKA DÜZEYİ GÖSTERİSİNDE BULUNMUŞUNUZ. SAMİMİ SÖYLÜYORUM. VE BU SAMİMİYETTEN HAREKETLE DE HERŞEYİ AÇIK AÇIK YAZIYORUM.

AHAN DA MANİFESTOM !...

SİVAS'LI DEĞİLİM. AMA ÇOK ÇOK ÇOK UZUN BİR SÜREDİR (BELKİ SİZİN YAŞINIDAN DA FAZLA BİR SÜREDİR) SİVAS'TAYIM. DOĞDUM DOĞALI DA FENERBAHÇELİYİM. 4 SENEDİR EN BERBAT GÜNLERİM SİVAS-FENER MAÇLARIDIR. HİÇBİR SONUÇ BENİ MEMNUN ETMEZ. 34 HAFTALIK LİG' İN 32 HAFTASI SİVASSPORLUYUM. İÇ SAHADAKİ HİÇBİR MAÇI KAÇIRMAMIŞIMDIR. ÇEKİRDEK FİLAN DA ÇİTLEMEM (!). SESİM KISILAMA DAK TEZAHÜRATLARA EŞLİK EDER, SİVASSPOR ATKISI SALLAR, SİVASSPROR FORMASI GİYMEDEN MAÇLARA GİTMEM (FENER MAÇLARINA ÇİFT FORMA GİYEREK GİDERİM).

MAÇ BİTMEDEN TRİBÜNÜ TERK EDEN, MAÇ BOYUNCA TAKIMINI DESTEKLEMEYEN, PAZARA KADAR SİVASSPORLU OLUP, SIRA FEDAKARLIĞA GELİNCE ORTALIKAN SIVIŞAN SEYİRCİYE (TARAFTARA DEĞİL) SÖYLEYECEK LAF BULAMAM.

EVİMDE TAMAMI LİSANSLI 5 SİVASSPOR FORMASI OLAN, SİVASSPOR' UN 4 YILLIK DURUMUNU GÖZLEYİNCE MECNUN BAŞKAN VE BÜLENT HOCA'NIN HEYKELİ DİLİMELİ DİYE DÜŞÜNÜRÜM.

VARSA SÖYLEYECEĞİN BEKLER SAYGILAR SUNARIM.

NOT: 1 HAFTA SONRA KADIKÖYDE FENER TARAFTARI SİVAS' I, SİVASSPOR' U ALKIŞLAMAZ İSE YAZIKLAR OLSUN ONLARA DER, FENER-SİVAS MAÇINDAN SONRA DÜŞÜNCELERİNİ BEKLERİM.
redelgae isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
derneğinde, fbahçeliler, uygun