Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.02.2005, 18:31   #1
izmirliyigido
Gast

Bazı arkadaşlar transfer edildiği zaman demişlerdi ki; "gereksiz bir transfer, faydası olmaz" vs, vs...Ben de tam aksini savunmuştum. En faydalı transfer "Mehmet Yıldız", diğerleri (Yasir, Murat Akkan ve Yusuf Peken) ise pekte iyi değil ama İsmail hocanın bir bildiği var demiştim.

Ama 2. yarıda geçen haftalar gösteriyor ki beni haklı çıkardı. Mehmet her maçta 2 kişilik oynuyor ya gol atıyor yada attırıyor. Bugünkü Dardanel maçında da görüldüğü gibi pozisyonu takip etti, düştü topu bırakmadı, kornere gitsin diye düşünmedi, ölmekte olan pozisyonu öyle bir hale getirdi ki "sahanın yokları oynayan adamı" Ufuk'a al da at dedi. Bence o gol Mehmet'in ve maçın kahramanlarından birisi de MEHMET YILDIZ'dır.

Mehmet'i bundan sonraki haftalarda ve Süper Lig'de de zevkle izleyeceğimizden eminim. Yürü Mehmet'im, kim tutar seni....

Alt 28.02.2005, 10:47   #2
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Izmirliyigido kardesimin Mehmet Yildiz hakkindaki fikirlerine tamamen katiliyorum.Yalniz bu genc ve yetenekli oyuncunun pek fazla ön plana cikartilip yipratilmasindan endise duyuyorum
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.02.2005, 20:57   #3
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

gollere dewam et
bizleri mutlu et
helal olsun sana
VİERİ MEHMET
Alt 08.03.2005, 16:04   #4
izmirliyigido
Gast

Mehmet YILDIZ'dan bu hafta patlama bekliyorum. Atacağı golü ve Mohammed'e attıracağı golü merakla bekliyorum.

Son haftalarda suskun durmasına rağmen bence oynadığı tüm maçların gizli kahramanı. Hızlı top sürüşü ve süratiyle rakip defansı öyle bir karıştırıyor ki bizim futbolculara gol yolları açılıyor. Yalnız topu daha çabuk oyuna sokup rakip yanındayken boş adamı görebilse daha çok gol atmamız işten bile değil.

Olsun Mehmet, biz seni her halinle seviyoruz. Ne olur bu hafta bizim için gol at. (Aramızda kalsın, biz aramızda senin için ne diyoruz biliyormusun? ... " Yere bakan Mehmet, yürek yakan Mehmet".. Yere bakarak koşoşun yokmu hepimizi öldürüyor...

Alt 08.03.2005, 16:41   #5
tahakerem
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tahakerem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

siz hala boş hayallere dalın.Mehmet Yıldız Benim dünyada gördüğüm en beceriksiz,en akılsız futbolcudur.ayrıca fil kadar kilosuyla sahada elalemi düşürüyor.bir gün birisini öldürecek.yönetimin aklı varsa eşşek gibi adamı sokağa atar.niye satmıyorsunuz diye sorarlarsa?
-onu kim ne etsin diye cevap verirler.
hahahaah
tahakerem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.03.2005, 17:07   #6
Kaya_kale
Yeni Yiğido

Kaya_kale - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Kaya_kale isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Taha ile hem fikir degilim. Kardesimiz futboldan anlamiyor herhalde. Mehmet Yildiz gucu, kuvveti, oyunu okuyusu, kollektif oyuna katkisi, topsuz oyunda yer tutusu ve efendi kisiligi ile tam bir yildiz adayi. Ayrica efendi kisiligi ile mukemmel bi insan bence. Arkadasimiz laf olsun diye bi seyelr karalamis bence...
Kaya_kale isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.03.2005, 17:12   #7
yeniceri_emre
Acemi Yiğido

yeniceri_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yeniceri_emre ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence cok dogru bakın telekom mehmet yıldızın transferden sonra toparlanamadı :wink: :wink:

[size=7][/size]NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER
HER ZAMAN HER YERE GİDER
SEVERSE GONULDEN SEVER
BU ALEMDE YENİCERİLER
yeniceri_emre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.03.2005, 17:13   #8
tahakerem
Yeni Yiğido

Alıntı:
Kaya_kale Nickli Üyeden Alıntı
Taha ile hem fikir degilim. Kardesimiz futboldan anlamiyor herhalde. Mehmet Yildiz gucu, kuvveti, oyunu okuyusu, kollektif oyuna katkisi, topsuz oyunda yer tutusu ve efendi kisiligi ile tam bir yildiz adayi. Ayrica efendi kisiligi ile mukemmel bi insan bence. Arkadasimiz laf olsun diye bi seyelr karalamis bence...
bu kadar olmaz hala .ben size boş hayallere kapılmayın dedim siz tamamen kapıldınız.ayrıca kimin futboldan anlamadığı belli oluyor(Mehmet Yıldızı övenler)ayrıca laf olsun diye yazmadım.Mehmet Yıldız güçlü gözüküyor ama o gözüken aslında kiloları.bu futbolcuyu kadroda görünce İsmail hocamıza kötü laf söylüyorum(niye oynatıyorsun diye) bu mehmet yüzünden. Ama burda ismail hoca haksız.Şunu bilinki Kocaeliye Bu mehmet yüzünden yenildik.

o kadarrrrrr
Alt 08.03.2005, 17:17   #9
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ya siz heralde başka futbolcuyu seyrediyorsunuz.O kadar pozisyona ben gireyim inanın ondan fazla atarım.Mehmet Yıldızın öyle iyi bir futbolcuyla uzaktan yakından alakası yok kendini taşıyamıyor bu adam.Her yaptığı hareket faul.İyi bir santrofor şart.50 POZİSYON GELİYOR biri gol oluyor.Kocaeli maçında kaçırdığı gole ve yaptığı faullere bakın.Valla hakem iyi sabretti.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.03.2005, 20:48   #10
tahakerem
Yeni Yiğido

Alıntı:
sivaslim58 Nickli Üyeden Alıntı
Ya siz heralde başka futbolcuyu seyrediyorsunuz.O kadar pozisyona ben gireyim inanın ondan fazla atarım.Mehmet Yıldızın öyle iyi bir futbolcuyla uzaktan yakından alakası yok kendini taşıyamıyor bu adam.Her yaptığı hareket faul.İyi bir santrofor şart.50 POZİSYON GELİYOR biri gol oluyor.Kocaeli maçında kaçırdığı gole ve yaptığı faullere bakın.Valla hakem iyi sabretti.
katılıyorum.zaten benden senin kine benzer yazılar yazdım yukarıda.

MEHMET YILDIZ GEREKSİZ BİR FUTBOLCUDUR.
Konu Kapatılmıştır