Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı
Alt 12.04.2009, 18:32   #71
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı

Burası sivasspor resmi sitesi buraya yazan arkadaşların çoguda bu takımın taraftarı oldugu için takım hakkında artılarını övmek alkışlamak eksilerini eleştirmek dogal hakkıdır fikret ünsalın kişiligine lafımız yok ama sivasspor basın sözcülügü görevine daha mantıklı açıklamalar yapan birini görmek isteriz
Alt 12.04.2009, 18:39   #72
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
üstad kişisel herhangı bı problemım yok.ılk mesajım konuyu okumus olmanın verdıgı kızgınlıkla yazıldı.hıtap seklı ıcın sonradan bende neden bole yazdım dedım ama sonradan mesaj degıstıremedıgım ıcın ole kaldı.ondan sonrakı mesajlarımda kendısıne ısmıyle hıtap ettım.. husumet problem yok ama bı taraftar olarakda basın sözcüsü olarak başka birini görmek ıstıyorum. fıkret beyın sıvasspor sevgısıne sevdasına degıl benım tepkım..yalnıs anlasılmasın..
Kardeşim tamam anlıyorum tepkinizi.Ancak Fikret Bey i her ne kadar sevsek de sevmesek de ona sadece bulunduğu konumdan dolayı saygı duymalıyız.Kendisi bu takımın basın sözcüsü ve ayrıca onu o konuma getiren de seçen de başkanımız Mecnun Odyakmaz dır.Eğer gerçekten fikret bey in klübümüze zarar verdiği hissi uyanırsa yine isitfasını isteyecek olan da başkanımızdır.Yani şu an herşey yolunda yönetim ve teknik heyetimiz gayet uyumlu çalışıyor bu tür serzenişler ve yorumlar sadece ve sadece sivassporumuza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Lütfen dikkatli olalım...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 18:41   #73
sivassporummm58
Yiğido

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burası sivasspor resmi sitesi buraya yazan arkadaşların çoguda bu takımın taraftarı oldugu için takım hakkında artılarını övmek alkışlamak eksilerini eleştirmek dogal hakkıdır fikret ünsalın kişiligine lafımız yok ama sivasspor basın sözcülügü görevine daha mantıklı açıklamalar yapan birini görmek isteriz
Ben burda farklı birşey yapmıyorum ben de yorumumu paylaşıyorum arkadaşım.Benim yorumum ise sizlerin yanlış yaptığı kanısındayım...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
Alt 12.04.2009, 18:46   #74
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim tamam anlıyorum tepkinizi.Ancak Fikret Bey i her ne kadar sevsek de sevmesek de ona sadece bulunduğu konumdan dolayı saygı duymalıyız.Kendisi bu takımın basın sözcüsü ve ayrıca onu o konuma getiren de seçen de başkanımız Mecnun Odyakmaz dır.Eğer gerçekten fikret bey in klübümüze zarar verdiği hissi uyanırsa yine isitfasını isteyecek olan da başkanımızdır.Yani şu an herşey yolunda yönetim ve teknik heyetimiz gayet uyumlu çalışıyor bu tür serzenişler ve yorumlar sadece ve sadece sivassporumuza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Lütfen dikkatli olalım...
üstad bak taraftar yönetimin her dedıgını onaylamak zorunda degıl.. cok degıl yakın zamanda baskanımız ve bulent hoca ıcın burdakı arkadasların cogu fenerlı dıye atıp tutarken ben sonuna kadar baskanı ve hocayı savundum..burası bı forum sıtesı herkes her konudakı fıkrını yazmakta serbest. benım gordugum fıkret unsal hatalar yapabılıyor. ve bende bunu dıle getırıyorum kendımce.sayın fıkret unsal sırf basın sozcumuz dıye her soledıgıne kafa sallamak zorunda degılım. zaten ben yaptıgı acıklamadakı hıtap seklının takımımıza zarar verebılecegını dusundugum ıcın karsı oldugumu soyluyorum. körü körüne herseyı onaylamak mıdır taraftarlık..salla bası al maaşı taraftarlıgı yapmak benım dogama ters,gordugum seyı solerım.hem takıma neden zarar versın burda sıvasspor taraftarları acılan konuları tartısıyoruz..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2009, 18:57   #75
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ne bülent hoca ne de fikret bey ne de yönetimden veya sivassporla ilgili bir kardeşimizin ve bir büyügümüzün yaptıgı varsa hatayı eleştirmek en dogal hakkımız
Alt 12.04.2009, 19:10   #76
sivassporummm58
Yiğido

Alıntı:
üstad bak taraftar yönetimin her dedıgını onaylamak zorunda degıl.. cok degıl yakın zamanda baskanımız ve bulent hoca ıcın burdakı arkadasların cogu fenerlı dıye atıp tutarken ben sonuna kadar baskanı ve hocayı savundum..burası bı forum sıtesı herkes her konudakı fıkrını yazmakta serbest. benım gordugum fıkret unsal hatalar yapabılıyor. ve bende bunu dıle getırıyorum kendımce.sayın fıkret unsal sırf basın sozcumuz dıye her soledıgıne kafa sallamak zorunda degılım. zaten ben yaptıgı acıklamadakı hıtap seklının takımımıza zarar verebılecegını dusundugum ıcın karsı oldugumu soyluyorum. körü körüne herseyı onaylamak mıdır taraftarlık..salla bası al maaşı taraftarlıgı yapmak benım dogama ters,gordugum seyı solerım.hem takıma neden zarar versın burda sıvasspor taraftarları acılan konuları tartısıyoruz..

Bak kardeşim ben sana fikret beyi eleştiremezsin onun hakkında yorum yapamazsın diye birşey söylediğimi sanmıyorum.Ayrıca yönetimin ve teknik heyetin dediği herşeyi doğru kabul etmelisiniz diye de birşey söylemedim.Tabiki siz her konuda yorum yapabilirsin bu sizin en doğal hakkınız.Ancak ben de sizi yorumunuzdan dolayı eleştirebilirim bu da benim en doğal hakkım.

Siz fikret beyi sivasspor sözcüsü olarak beğenmiyorsunuz ben de bunun zararlarını size söylüyorum.Siz benim dediklerime uyarsınız uymazsınız o da sizin bileceğiniz iş.

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
Alt 12.04.2009, 19:20   #77
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yorumumu tabıkı elestırebılırsın hemserım herkesın dogrusu kendını baglar..herkes senın gıbı elestırse basımla..ama sacma sapan seyler yazan ınsanlarda var..kalkmıs coluk cocuk ıst.yalakılıgından ırlandalılıkdan konusuyor utanmadan..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 19:32   #78
sivassporummm58
Yiğido

Alıntı:
yorumumu tabıkı elestırebılırsın hemserım herkesın dogrusu kendını baglar..herkes senın gıbı elestırse basımla..ama sacma sapan seyler yazan ınsanlarda var..kalkmıs coluk cocuk ıst.yalakılıgından ırlandalılıkdan konusuyor utanmadan..
Bak bu yorumuna katılıyorum arkadaşımBir konu hakkında yorum yaparken herşeyden önce tartışma kültürünü bilmek ve niyet okumamak lazım. Yiğidoya yakışan da budur...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
Alt 12.04.2009, 22:32   #79
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LosTie58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yahu arkadaşlar adam adı üstünde "BASIN SÖZCÜSÜ" iyi ya da kötü bırakın biraz konuşsun,zaten bu konuşmaları kafası estiği için yapmıyorr..
Hemşerim bizde onu söylüyoruz Fikret Ünsal genelde kafası estimi konuşuyor.
Yani kulübe danışmadan çoğu zaman aklına geleni söylüyor eminimki şu Fkret Ünsalın verdiği beyanatlardan yönetim kurulu üyelerinin haberi yoktur.
önüne uzatılan mikrofona aklına geleni söylüyor.
Böyle basın sözcülüğü olurmu hiç. önce yönetim kuruluyla, kulüp yetkilileriyle konuşur ne söyleyeceğine karar verir ondan sonra açıklamanı yaparsın ama kendisi kulüp yönetiminden bi haber. bazen ben kendisinin formalite icabı orda olduğunu düşünüyorum.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2009, 22:39   #80
barikat58
Yeni Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gereksiz açıklamalar.....sivasspor ligin ikinci yarısında düşüşte..20 dk top oynanmış ilk yarıdaki sivasspor 20 dk atıyodu bu sefer zor yırttık 85 te.bakalım haftaya ne yapacaz.başkasına çatmaktan kendimize bakmaya vakit ayıramıyoruz.artık kendi takımımıza bakıp kendimize ceki düzen verme zamanı.şike söylemleri yok yatıyorlar yok başklarına oynuyorlar hikayelerini gecelim

Etiketler
başladı, dolaplar, dönmeye