Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 10.05.2009, 11:40   #101
emrah17
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emrah17 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapma ya hocam hala gereksiz ve çok konuşuyorsun. İnsanları kandırma lütfen, böyle futbol mu olur? Orta sahası olmayan takım 4 forvet değil 14 forvet olsa gol atamaz. Fenerbahçe, Konya, Antep şimdi de BB maçı insan aynı hatayı 4 kez yapar mı?

Demekki ayni hata 4 kez yapiliyormus.
Insan bi strateji degistirir. Ilk yarida olmuyorsa degistir stratejini ve ikinci yarida bir degisiklik olsun.
Sivasspor 4 mactir pas pas pas sonra da yukseltiyor topu karsi takim aliyor.
Kanatlardan atilmadikca yuksek toplar birseye yaramaz.
emrah17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 11:50   #102
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca
ben herkes gibi sana yağcılık yapmayacağım.bu olanların tek sebebi sensin. ve şuna inandımki sen sivası şampiyon yapmak istemiyorsun. daha teknik direktörlüktede daha çok ekmek yemen gerekiyorki ortaya çıkasın. önce söyleyeceğim şey çok konuşuyorsun. ağzın laf yapıyor. futbolcuyu iyi motive edemiyorsun. ancak kendi reklamını yapıyorsun. birde menejerlik yaptığın futbolcuları öne çıkarmaya çalışıyorsun. hangi akılllı teknil direktör ligin bitmesine 4 hafta kala futbolcumu şu istiyor bu istiyor diye ortaya düşer sana soruyorum. geçen yılda mehmet yıldızla ilgili böyle şeyler konuştun bak mehmet yıldız sahada yok. sorumlusu sensin. mehmet yıldız ikinci yarı başladı başlayalı sahada yok. kale önünde toplara vuramıyor. şimdide bilicaya yaptın yapacağını. bir tutturdun gönüllerin şampiyonu diye milleti kandır kandır dur.ne gönülü bee.buraya kadar gelmişiz buradan geri döndünmü sivaslıyı madara edersin. bütün dünyadaki sivaslılar şimdi ağlıyor. kalp krizi geçirenler var. sen çıkmışsın pişkin pişkin demeçler veriyorsun. futbolcu pazarlayıp cebini doldurmaya çalışıyorsun. yazık çok yazık. o DÜNYALAR İYİSİ BAŞKANA MECNUN BAŞKANA ACI BİZE ACIMIYORSAN. o insanki sana kimseye verilmeyen yetkiler vermiş. sana güvenmiş. olur olmadık demeçler veriyorsun herkesi sivasa düşman ediyorsun. sanki düşmanımız azmış gibi.ne zaman susacaksın kardeşim. antep maçında tuttun muhammet aliyi oynattın maçı verdin. şmdi mehmet yıldız. kardeşim ben artık o adamı istemiyorum. neden sergio paşekoyu kazanmaya çalışmadın. o kalitede bir futbolcun varmı. takımlarından kovulan futbolcuları bağrına bastın bir o futbolcuyu kazanmaya çalışmadın. neden balili,yi son dakkalarda lıyorsun. mehmet yıldızdan iyi bence.hiç değilse koşuyor.yani bülent hoca sivası sen bitirdin. daha yazacak çok şey var ama boşver. yazık ettin sivasa. yazık ettin.
SADECE sana pes diyorum 51 yaşına gelmişin iyi veya kötü takımını destekleyen bülen uygunu destekleyen sivas taraftarına yalaka diyorsun bende sana bir şey demiyorum
Alt 10.05.2009, 12:03   #103
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

KIZILCAN, tuzlugollu ve benim gibi düşünen Sivassporu yaşayan yaşatan herkese teşekkür ederim. Gerçek Sivaslılar bu arkadaşalar ve onlar gibi düşünenlerdir.(Nokta)
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:08   #104
fatihada58
Yiğido

Alıntı:
sandal5877 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SADECE sana pes diyorum 51 yaşına gelmişin iyi veya kötü takımını destekleyen bülen uygunu destekleyen sivas taraftarına yalaka diyorsun bende sana bir şey demiyorum
Gardaş gerçekler acıdır. Bana bir takım söyler misiniz ki herşey kötüye gittiğinde bile yönetim teknik heyet futbolcuların hatsını söylemesin. Doğru biz daha taraftar olamadık sadece verilenleri almakla meşgulüz.Bizim vereceklerimiz yada fikirlerimiz önemli değil. Yoksa koskoca bejek febe gese tese teknik direktör gönderirken yönetim istifa diye bağırırken oyuncularının kafasına buldukları herşeyi fırlatırken onlar taraftar değil. Koyun olup güdülen bulduğuyla geçinen aza kanaat eden bizler (sizler) taraftarız...
Alt 10.05.2009, 12:09   #105
hursit0658
Yiğido

44 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 hursit0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geçen sene aklıma geldi son hafta maçları bjk 4 gol atması lazımdı vee ilk 10dk bjk:4-manisa:0 maç öyle bitmişti bjk uefaya gitsin diye ts nin yenmesi lazımdı vee fb yenilmişti...biz sivas taraftarı vay şike var var yedirmezler bizee vee dün yaşadık gördük ilk 17 dk sivas malup bjk öndee ts öndee geçen sene şike vardı vee bize haksızlık vardı yine aynısı oldu demekki şikede bizde varz vee her şey bi tiyatro takımlar oynuyor herşey belli sadece taraftar ölümüne gerçekler peşinde oysaa takımlar ellerindeki rolleri oynuyorlar
hursit0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:12   #106
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
bülent hocanın yaptıgı yanlışları hataları söyledigimiz zaman bazı arkadaşlar brova bülent hoca seninle gurur duyuyoruz diye hava atıyorlardı şimdi ise yaptıgı hataların cezasını çekiyor
Alt 10.05.2009, 12:14   #107
fatihada58
Yiğido

Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Canın Sağolsun Be SİVAS'ım Bize Bu Gururu Yaşattığın İçin Seninle Gurur Duyuyoruz.

Sitedede Sivas' yenince helal olsun yenilince hemen kötülemeye başlıyanları KINIYORUM !

Her zaman Hep Destek Tam Destek !
Kardeş walla ne diim bilmiyomki fasülyeden taraftar olamıyoruz eleştirenler olarak. İçimiz acıyor nedenleri biliyoruz yazıyoruz eleştiriyoruz. Hani böyle yazanları görünce aklıma bayan taraftarlar geliyor. Hani bi takım tutarlar yense yenilse umurlarında olmaz. Sorarlarsa işte ben X takımlıyım derler ya o misal.Biz SİVASLA her zaman herkesten fazla gurur duyuyoruz. Sadece futbolda değil her alanda zaten gurur duyduğumuz için yenilgiler içimizi acıtıyor gözlerimizi yaşartıyor yastığa başımızı koyunca uyuyamıyoruz.
Alt 10.05.2009, 12:15   #108
güven3558
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 güven3558 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Birisi çıkıpta Mehmet yıldıza futbolda ofsayt denen bişey var,bak şöyle olur ofsayta düşmemek için şöyle yapman gerekir demiycekmi ya..Her maç bakın en az 5 kere ofsayta düşüyor.. ne bu yaa..böyle bişey dünyada yok..burda her maç beraber izlediğim arkadaşlarla iddaaya girer olduk kaç ofsayt düşecek diye...Bülent Hoca medyada ve diğer takım taraftarlarında antipati yaratmaya başladı tamam ama bizide bu günlere o getirdi..Hakkınıda yemeyelim..Ama ne olur MEHMET YILDIZA OFSAYTI ÖĞRET be Hocam...
güven3558 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:16   #109
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

YAKTIN BİZİ BULET HOCA TÜM ANADOLU ÇOCUKLARINI KAHRETTİRDİN BU TAKIM BÖYLE OLAMAZ
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:32   #110
azgeç
Acemi Yiğido

33 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 azgeç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kazandıgında aslanım bülent kaybettiğinde bülo !!!

bülent uyguna bülo diyenleri kınıyorum ...

herkes otursun kagıdı kalemi eline alsın kadromuzu tek tek yazsın 1 tane bile yıldız olmadan bu noktaya geldik ...

bu bülent uygunun büyük başarısıdır 1 maglubiyetlede yıkılacak değiliz ağlamaya gerek yok ...

haftaya ankaradayım inanıyorum ankaragücü yenecek biz lider olacagız onlar nasıl inandıysa bende inanıyorum ...

hoca ve takım hakkında konuşmak adetiniz olmuş 2. gole kadar herkes miskin miskin oturuyordu siz önce işinizi yapın 5 lira olmasa o kale arkasını bile dolduramayacagız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Etiketler
ardından, maçın