Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 10.05.2009, 12:34   #111
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçın Ardından

ben sıvaslı deılım kayserılıyım.ıstanbulda yaşıyorum ve fb lıyım.2 sezondur sıvası zevk ve gururla takıp edıyoruz.hakıkaten gonullerın şampyonu oldu.gercek şampyonluguda ramak kaldı.yaşım ve futbol sevgım ıtıbarı ıle ben bu seneryoları cok gordum..kısaca bu işin bu noktalara gelmesının sebebleri.devre arasında gs m.yılmaz transfer sacmalıgı,ve m.yıldızın kayboluşu.bulent hocanın tıpkı futbolculuk zamanında yaptıgı gıbı mesala karşıyaka.fb macı sonrası astsolıstler sonra cıkar.sozu gıbı geregınden fazla konuşması..sıvasın lobısının zayıf olması ve oynayan sporcuların daha once şampyonluk yaşamamasından dolayı fazla strese gırmesı vsvs...ama şu bır grcekkı sıvas gorevını zaten yaptı haaa bır macla herşey bıttımı bence asla daha bu koprunun altından cok sular akar ve toparlanırsa.şampyonluk an meselesı ..hadı guzel sıvasın akıllı ve mantıklı ınsanları ayaga kalkın ve toprlanın daha hıcbırşey bıtmedi..sız saygıyı zaten hakettınız utanması gereken yuzmılyon dolarları sokaga atıpta yerlerde surunenlerdır
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı komşu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2009, 12:35   #112
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

HOCAM artık gönüllerin şampiyonu geçen seneydi.bu numara her sene olmaz.bu sene gerçekten gönüllerin şampiyonu olmak istiyorsaydınız gerçekten şampiyon olacaktınız.her sene gönüllerin şampiyonu olmaz bence.bir yere kadar.ondan sonrası gerçekler.
Alt 10.05.2009, 12:45   #113
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş gerçekler acıdır. Bana bir takım söyler misiniz ki herşey kötüye gittiğinde bile yönetim teknik heyet futbolcuların hatsını söylemesin. Doğru biz daha taraftar olamadık sadece verilenleri almakla meşgulüz.Bizim vereceklerimiz yada fikirlerimiz önemli değil. Yoksa koskoca bejek febe gese tese teknik direktör gönderirken yönetim istifa diye bağırırken oyuncularının kafasına buldukları herşeyi fırlatırken onlar taraftar değil. Koyun olup güdülen bulduğuyla geçinen aza kanaat eden bizler (sizler) taraftarız...
İyi güzel demişinde gardaşım bizim büyüklügümüz onlardan farkımız bunlar işte onun içindirki biz takımımıza destek olup takımımızın gittigi yere kadar desteklmeliyiz birde burda hata söyleme deyil insanların gururu haysiyeti önemlidir. buda cogu arkadaş eleştirmemiş adeta yerden yere vurmuş milyon dolar alıp yabancı hocaya teslim edipte düşme potasına girince kaçacak hoca olsa dahamı iyiydi bir tarafta bizi ligde düşmeme potasından kurtardı diye tüm şehir arkasında (şifomehmet) bir tarafta biz ben buna sitem ediyorum geldigimiz yeri konumu bilelim dersler çıkararlım derim bu takımı destekleyelim derim .paradan puldan bahsedenler olmuş bülent uygun hakkında sivasta aldıgı paranın 2 katını ilhan cavcav verdi gitmedi bu adam birazcık saygı diyorum eleştirmeyin demiyorum saygılar..

buda benim fikrim
Alt 10.05.2009, 12:46   #114
İLKADIM
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 İLKADIM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MEHMET YILDIZ OYNAYAMADIĞI ANLAŞILINCA OYUNDAN ALINABİLMELİ BU DİĞER OYUNCULAR ÜZERİNDE OLUMLU ETKİ YAPAR BİRDE DİĞER FUTBOLCULARA GEREKSİZ HAREKETLER YAPIYOR, BÜLENT HOCA BU TAKIMI BURALARA GETİRDİ BUNUDA UNUTMAYIN, MUSA HAKKINDA YORUM YAPARKENDE DİKKATLİ OLMALIYIZ İLERİDE, GERİDE, SAĞDA, SOLDA SAHSNI HER YERİNDE BULUNUYOR
İLKADIM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:51   #115
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
komşu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben sıvaslı deılım kayserılıyım.ıstanbulda yaşıyorum ve fb lıyım.2 sezondur sıvası zevk ve gururla takıp edıyoruz.hakıkaten gonullerın şampyonu oldu.gercek şampyonluguda ramak kaldı.yaşım ve futbol sevgım ıtıbarı ıle ben bu seneryoları cok gordum..kısaca bu işin bu noktalara gelmesının sebebleri.devre arasında gs m.yılmaz transfer sacmalıgı,ve m.yıldızın kayboluşu.bulent hocanın tıpkı futbolculuk zamanında yaptıgı gıbı mesala karşıyaka.fb macı sonrası astsolıstler sonra cıkar.sozu gıbı geregınden fazla konuşması..sıvasın lobısının zayıf olması ve oynayan sporcuların daha once şampyonluk yaşamamasından dolayı fazla strese gırmesı vsvs...ama şu bır grcekkı sıvas gorevını zaten yaptı haaa bır macla herşey bıttımı bence asla daha bu koprunun altından cok sular akar ve toparlanırsa.şampyonluk an meselesı ..hadı guzel sıvasın akıllı ve mantıklı ınsanları ayaga kalkın ve toprlanın daha hıcbırşey bıtmedi..sız saygıyı zaten hakettınız utanması gereken yuzmılyon dolarları sokaga atıpta yerlerde surunenlerdır
teşekkürler gardaş bize bu desteginden dolayı
Alt 10.05.2009, 12:54   #116
yigidoabdullah
Acemi Yiğido

yigidoabdullah - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 yigidoabdullah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

onu bunu birakin sivhasspor sampiyon olacakmi insvhallah ?
cevap bekliyorum
yigidoabdullah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:59   #117
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yigidoabdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
onu bunu birakin sivhasspor sampiyon olacakmi insvhallah ?
cevap bekliyorum
egerkı sız ayaga kalkıpta ..antramana 2000 kışı ıle destege gıdersen.eger kı sız ankaraya 10 000 kışı ıle cıkartma yaparsan. bjk mutlaka takılacak vede sıvas şampyon olacak ...yanı sızın şampyonlugu ne kadar ıstemenız onemlı
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 13:27   #118
medya58
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 medya58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocam ligin ikinci yarısından itibaren takıma hiç bir katkısı olmayan zararı olan mehmet yıldızı artık ne kadar oynatacaksınız merak ediyorum
medya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 13:29   #119
medya58
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 medya58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu saatten sonra beşiktaşın maç kaybedecegine inanmıyorum çünkü beşiktaş güzel top oynuyor şampiyonluk başka bahara kaldı çok üzgünüm ama gerçek bu
medya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 13:33   #120
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
güven3558 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birisi çıkıpta Mehmet yıldıza futbolda ofsayt denen bişey var,bak şöyle olur ofsayta düşmemek için şöyle yapman gerekir demiycekmi ya..Her maç bakın en az 5 kere ofsayta düşüyor.. ne bu yaa..böyle bişey dünyada yok..burda her maç beraber izlediğim arkadaşlarla iddaaya girer olduk kaç ofsayt düşecek diye...Bülent Hoca medyada ve diğer takım taraftarlarında antipati yaratmaya başladı tamam ama bizide bu günlere o getirdi..Hakkınıda yemeyelim..Ama ne olur MEHMET YILDIZA OFSAYTI ÖĞRET be Hocam...
evet aynısı benim de kaç maçtır dikkatimi çekiyor mehmet yıldız ofsayt kuralından haberi yok geçen hafta attığı golde bile pasif ofsayttı burda yazılanlara dikkat ettim hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz 3 forvet olayı ortasahasız takım bir de bana göre abdurahmanın defansif futbol anlayaşının olmaması gökhan gönülle kıyaslıyorsunuz o stoper oynuyor 2 maçtır adam geçirmiyor apoyu koysan yol geçen hanı olur ayrıca kamanan da bizim oyun stilimizi uymuyor kontra atak oynamamız lazım kamanan için lider olduktan sonra çoğu takım bize karşı kapandı genelde de kapanan takımlara karşı fiziksel kuvveti yüksek tum golleri attı kamanan youla gibi bir kaç maçlık bir oyuncu
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ardından, maçın