Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı
Yeni maçtan geldim.Takımımız gerçekten çok kötüydü bugün.Trabzon bu maçı haketti ve aldı kendilerini tebrik ediyorum.
Ancak şu konuda birşey söylemek istiyorum.Trabzonsporlu taraftarlar da her zamanki gibi statta yerini almışlar takımlarını desteklediler.Maçı izlerken trabzonsporlu taraftarların golu attıklarında her defasında koltukları kırmaları, sahaya atmaları, bizim onları özellikle altını çizerek söylüyorum katletmemiz için ellerinden geleni yaptılar.
Ben işte yine görüyorum siteye de girmişler yine adiliklerini şrfsizliklerini devam ettiriyorlar.
Hayatımda bu kadar srfsiz, bu kadar kanı bozuk, bu kadar adi, bu kadar terbiyesiz, ahlaksız, hayvan(hayvan demeyecem aslında hayvana yazık olur) bir insan topluluğu bir arada görmedim.Hayatımda ilk kez bunların ağızları ile burunlarının yer değiştirmesini istedim.Bakın trabzonlular demiyorum.Tabzonsporlular diyorum.Bu farkı özellikle söylüyorum.
Tebrikler yendiniz ama biz şunu da öğrendik.Tabzonsporlular gerçekten adam değilmiş.Bunu bugün stadda birkez daha kanıtladılar...
Site üyeleri de bu mesajımdan sonra beni banlayabilirler.Bu tasarrufu kendilerine bırakıyorum...
|
bende altına imzamı atıyorum...bu trabzon yüzünden banlanacaksam hiç sorun değil