Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?
Alt 15.10.2009, 12:21   #61
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakın sapla samanı karıştırıp duruyorsunuz. Bülent Uygun istifayı düşünmüyordu bile. İstifa etti ama ben gidiyorum demek için değildi. Güven tazelemek istedi ama yönetim 1 sat bile beklemeden tamam yolun açık olsun dedi. Bu tür ince detayları es geçmemek lazım. Yönetim hocanın arkasında dursaydı kendisi bu takımın başındaydı hala.

Sivasspordan Fenerbahçe'ye veya Trabzonspor'a geçmek kademe atlamak olarak görülebilir. Yalnız Real Madridden hangi takıma geçmek kademe atlama olarak görülür. O yüzden bu karşılaştırma denk düşmüyor. Ki bunu da engelleme usülü var. Adama attırırsın 5 yıllık sözlemeye imza bir de madde koydurursun bırakıp giderse 10 milyon euro tazminat diye bak bir yere gidebilir mi?
İstifayı düşünmediğini nerden biliyorsun ?
Varmı elinde kanıtın ? yoksa sen Bülent Uygun'musunda bu kadar emin konuşabiliyorsun.

Adam basın toplantısı yapıyor ve istifa edeceğim diyor.
bir gazeteci diyorki yönetim kabul etmezse ne olacak.
Bülent Uygun'un cevabı, isterse kabul etmesinler.
bu bir meydan okumadır. sen daha haberleri gelişmeleri takip etmeden yorum yapıyorsun.
İsterse kabul etmesinler "Etmezse etmesinler ben yinede durmam, istediğini yapsınlar diyor"
Adam resmen kafa tutuyor ve sen güven tazelemekten bahsediyorsun.
İstifa etmeyi bir kaç haftadır düşünüyormuş ve başkan'da istifasından vazgeçirmek için epey uğraşmış ama kararını vermiş.
Sen ne güveninden bahsediyorsun. olayların nasıl geliştiğini bilmeden kafana göre yorum yapıyorsun.

Kafanda hayallar kurup insanlara laf atman çok yanlış.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Shan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.10.2009, 12:48   #62
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zorla Bülent Uygun'u aratacaksınız bana

Adam isterse kabul etmesinler demiş geri kalanını sen narin bir yerinden uydurup yazmışsın Bu adam bana sezon öncesinde 5 yıl sonrasının planlarını anlatıyordu yahu. Böyle bir anda gitmesi size de garip gelmiyor mu?
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2009, 13:02   #63
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana kimsenin futbolla ilgili maaş verdiğine inanmıyorum. sen eğer futboldan anlasaydın daha yeni gelen bir hocaya ki bu adam yıllardır profesyonelce hocalık yapmış birisi. beğenir yada beğenmezsin başarılara imza atmış birisi. art niyetle konuşarak daha bir kaç yıllık hocalık tyapmış olan birisiyle mukayese etmezdin. bir insanın faydalı olup olmadığını bir kaç maç olduktan sonra ve antremanlarındaki uyguladığı sistemlerle ekollerle anlayabilirsin. sen daha adam başlamadan körün anasını bellediği gibi takdın. yok bir çuval un falan. varsa futbolcu daha öncedende ben sana yazdım bir kamyon un benden iki futbolcu getir bize. daha bir kaç kamyoında veren olur herhalde. bilgin olsaydı önce bu adamın ortaya çıkaracağı takımı bir görürdün. bir sistemmi uygulayacak. yanlışlıklarmı yapacak. hangi futbolcuyu serbest oynatacak yada herkese bir görevmi verecek. takımın dinamosu kim olacak. bir bekle. defanstaki zaaflar nasıl halledilecek. bu kadar kötü transferde ortaya nasıl bir takım çıkacak. sen beklemeden bu adamı kötülemeye başladın. düşme hattındaki bir takıma geldiği için ve bu cesareti gösterdiği için bu hocaya teşekkür edeceğimize sen ve senin gibi futbol cahilleri neler yazıyor. kardeşim aslolan sivasspordur. bülent uygunu iyi tanırım ben. senin yaşın belki yeter belki yetmez bilmiyorum ama ben 52 yaşındayım. sivasa nasıl geldiğini nasıl kadro dışı bırakıldığını sivasa geldiği zaman hangi arabası vardı şimdi neleri var hepsini iyi bilen birisiyim. sivaslı bülent uyguna vefasızlık yapmamıştır. bülent uygun kendini bir anda kaf dağında görmüştür. mesele o.büyüklerimizin sözleri var ne oldum dememeli ne olacağım demeli. ahde vefa gütmeyen itten aşağıdır derler. bence sen bülent uygun taraftarlığını bırak ve sivassporlu ol. bu daha yakışacaktır sana. herkes seni daha sempatik görecektir.
Aramızda 19 yaş var. Yaşınıza hürmeten size karşı saygısızlık olarak anlaşılabilecek kelimeler kullanmamaya özen göstereceğim.

Şimdi eleştirilerinizi anlıyorum. Fakat ben de diyorum ki yeni hocamızın başarıları bizi tatmin edecek seviyede değil. Kağıt üzerinde bakınca hocanın taktığı apoletler bizlere çok olumlu gözükebilir. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir husus var. Afrika futbolu (ligler bazında) ile Türk futbolu arasındaki farkları biliyormuyuz? Afrika futbolunu işim gereği dönem dönem takip etmişliğim var. Dünyada böyle bir işkence çeşidi yok Sistem mistem hak getire. Bildiğiniz mahalle maçı oluyor. Bu düzeyde elde edilen başarıların da benim için bir değeri yok. Eleştirilerimin çıkış noktası işte burası.

Bir kamyon un ile bir takım kurarız İşin şakası bir tarafa bana sorulursa tavsiye edeceğim oyuncular muhakkak var. Hatta bu forumda Brezilya'dan bir oyuncu tavsiye ettim. Yaşı daha küçük ama 3-4 yıl sonra dünyayı sallar dedim ama beni sallayan olmadı

Benim Bülent Uygun dememin amacı sadece ve sadece istikrar ile alakalıdır. Elbette Sivassporluyum.

Birilerine sempatik görünmek gibi bir derdim yok
Alt 15.10.2009, 13:03   #64
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak degerli Arkadasim Senin Futboldan anlama algilama anlayisini tarmak ölcmek bizim isimiz degil. ama futbol isinde yorumlama anlayisin üzerine düsünce belirtiliyor. Sen daha takimin basinda maca cikmamis hocayi . Kümeye düsürme noktasina getirdi diye degerlendiriyorsun.. Takimi Küme düsürse bile Eski hocanin kredisi olmali diyorsun. Senin anlayisina Göre bülen Uygun tüm camianin önündedir. Buraya kadar icinde bulundugumuz durum Bülen Uyguna ait olmasina ragmen bunlari söylüyorsun. seninle neyi tartissinlar yada tartisamil. Seninle arkadasligimiz leylekle tilkinin arkadasligi gibi. kimse kimsenin tabagindan bir sey yemez. Umarim Herseyin Önüne Koydugun Hocan Bir takim bulur sende gider destegini orada verirsin.artik ne diyelim. Futbol bilgi ve becerini hocanin yaninda kullanirsin.artik bizim icin o devir kapandi!!!!!
Bülent Uygun ile aynı takımda çalışmamız için biraz daha kariyer yapması lazım kendisi
Alt 15.10.2009, 13:32   #65
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Aramızda 19 yaş var. Yaşınıza hürmeten size karşı saygısızlık olarak anlaşılabilecek kelimeler kullanmamaya özen göstereceğim.

Şimdi eleştirilerinizi anlıyorum. Fakat ben de diyorum ki yeni hocamızın başarıları bizi tatmin edecek seviyede değil. Kağıt üzerinde bakınca hocanın taktığı apoletler bizlere çok olumlu gözükebilir. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir husus var. Afrika futbolu (ligler bazında) ile Türk futbolu arasındaki farkları biliyormuyuz? Afrika futbolunu işim gereği dönem dönem takip etmişliğim var. Dünyada böyle bir işkence çeşidi yok Sistem mistem hak getire. Bildiğiniz mahalle maçı oluyor. Bu düzeyde elde edilen başarıların da benim için bir değeri yok. Eleştirilerimin çıkış noktası işte burası.

Bir kamyon un ile bir takım kurarız İşin şakası bir tarafa bana sorulursa tavsiye edeceğim oyuncular muhakkak var. Hatta bu forumda Brezilya'dan bir oyuncu tavsiye ettim. Yaşı daha küçük ama 3-4 yıl sonra dünyayı sallar dedim ama beni sallayan olmadı

Benim Bülent Uygun dememin amacı sadece ve sadece istikrar ile alakalıdır. Elbette Sivassporluyum.

Birilerine sempatik görünmek gibi bir derdim yok
sevgili kardeşim sivasspora çokda güzel futbolcular geldi. istikrar istediğin bülent uygun hoca çoğunu harcadı. mesela. oliviera paşeko sergio. bu futbolcuyu alıken fenerbahçeli alexin koşanını aldık dediler. o zamanın parası bayada pahalıya mal oldu. iyi futbolcuyddu. geldiği zaman hazırlık maçlarında izledim. bileklerini çok iyi kullanan harika birisiydi. noldu. senin istikrar dediğin bülent uygun adamı hemen harcadı. neden biliyormusun. sergionun menejerliğini almak istemiş çocukta olmaz deeyince hiç oynatmadı ve adamı harcadı. bumu istikrar. nolur ya. bazı şeyleri bileden sırf körü körüne bağlanmayalım. bülent uygun bence sivasa kazık attı. nolur yeni hocamıza destek olalım. kamananı oynatmadı. kamananın ismi çıktığında videolarını izledim.müthişti. ve bencede kamanan iyi bir futbolcu.neden oynatmıyordu. neden ersen martini kamanana tercih etti. bir sürü şey var. boşuna konuşuyoruz. insanlar inanmak istediğine inanıyor. sizde..
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.10.2009, 13:47   #66
ahbey
Yiğido

87 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahbey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Neden hala Bülent UYGUN konusunu tartışıyoruz ki?
Bülent Hocaya tekrar, tekrar, tekrar ve bir daha tekrar sivasa ve sivasspora vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.
Ama unutulmamalıdır ki, Bülent Hoca'da Sivasspor'da profesyonel olmalı ve kararlarını bu çerçevede almalıdır.
Şöyle bir yakın tarihimize baktığımızda, Fatih TERİM'i, Fatih TERİM yapan Galatasaray ve Galatasarayıda Galatasaray yapan Hagi - Bülent ve Hakan Şükür üçlüsüydü.
Ama şu anda bu kişilerin Galatasarayla bir gönül bağı varmı bilinmez ama iş ilişkileri yok.

Sivassporu Bülent UYGUN ligde ikinci yaptıysa, Sivassporda Bülent hocaya bir isim kazandırdı, bir kariyer sağladı.

Birde benim anlamadığım konulardan birisi Bülent Hoca bu kadar çok başarılıydı da neden kendi dağıtıp, tekrar kurduğu bir takım üstüste başarısız sonuçlar alınca takımı bıraktı?

Eğer başarılı olacağını düşünseydi bırakıp gidermiydi? Başarılarının devamını sürdürmek istmezmiydi?
Daha öncede belirttiğim gibi artık Bülent Hocayı şimdilik (belki ileride şartlara göre tekrar dönebilir) hoş bir mazi olarak görmemiz, elini ateşin içine uzatan Muhsin ERTUĞRAL hocamıza ise tam destek olmamız gerekir.
Burda asıl risk Muhsin ERTUĞRAL hocanındır.

İnşallah ne Muhsin Hoca, nede bizler Muhsin Hocanın Sivassporu tercih etmesinden pişman olmayız deyip, Hocaya biraz zaman tanımak gerekir diye yazıyı bitiriyorum.
Alt 15.10.2009, 15:16   #67
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

[QUOTE=Kederli Yiğido;573557]Bakın sapla samanı karıştırıp duruyorsunuz. Bülent Uygun istifayı düşünmüyordu bile. İstifa etti ama ben gidiyorum demek için değildi. Güven tazelemek istedi ama yönetim 1 sat bile beklemeden tamam yolun açık olsun dedi. Bu tür ince detayları es geçmemek lazım. Yönetim hocanın arkasında dursaydı kendisi bu takımın başındaydı hala.

kendini biraz tanitabilrmisiniz !!!

kederli yigido kimdir ????????
meslegi nedir ?????
yasi kactir ????
Takimlara önerdigi Futbolcular kim????
Bülent hocayi nerden taniyorsun ????

Bülent hocanin web sayfasindaki yazilan Yorumlara gelen cevaplara, senin siteye yaptigin yorumlar bir birlerine cok benziyor insallah o sahis sen degilsindir ???
Alt 15.10.2009, 15:29   #68
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ahbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden hala Bülent UYGUN konusunu tartışıyoruz ki?

Şöyle bir yakın tarihimize baktığımızda, Fatih TERİM'i, Fatih TERİM yapan Galatasaray ve Galatasarayıda Galatasaray yapan Hagi - Bülent ve Hakan Şükür üçlüsüydü.
Ama şu anda bu kişilerin Galatasarayla bir gönül bağı varmı bilinmez ama iş ilişkileri yok.

Sivassporu Bülent UYGUN ligde ikinci yaptıysa, Sivassporda Bülent hocaya bir isim kazandırdı, bir kariyer sağladı.

Birde benim anlamadığım konulardan birisi Bülent Hoca bu kadar çok başarılıydı da neden kendi dağıtıp, tekrar kurduğu bir takım üstüste başarısız sonuçlar alınca takımı bıraktı?

Eğer başarılı olacağını düşünseydi bırakıp gidermiydi? Başarılarının devamını sürdürmek istmezmiydi?
elini ateşin içine uzatan Muhsin ERTUĞRAL hocamıza ise tam destek olmamız gerekir.
Burda asıl risk Muhsin ERTUĞRAL hocanı
ndır.

İnşallah ne Muhsin Hoca, nede bizler Muhsin Hocanın Sivassporu tercih etmesinden pişman olmayız deyip, Hocaya biraz zaman tanımak gerekir diye yazıyı bitiriyorum.
Güzel bir analiz olmus tesekürler ahbey.......
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2009, 15:36   #69
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

[QUOTE=yigido Atilla;573604]
Alıntı:
Bakın sapla samanı karıştırıp duruyorsunuz. Bülent Uygun istifayı düşünmüyordu bile. İstifa etti ama ben gidiyorum demek için değildi. Güven tazelemek istedi ama yönetim 1 sat bile beklemeden tamam yolun açık olsun dedi. Bu tür ince detayları es geçmemek lazım. Yönetim hocanın arkasında dursaydı kendisi bu takımın başındaydı hala.

kendini biraz tanitabilrmisiniz !!!

kederli yigido kimdir ????????
meslegi nedir ?????
yasi kactir ????
Takimlara önerdigi Futbolcular kim????
Bülent hocayi nerden taniyorsun ????

Bülent hocanin web sayfasindaki yazilan Yorumlara gelen cevaplara, senin siteye yaptigin yorumlar bir birlerine cok benziyor insallah o sahis sen degilsindir ???
O sitenin varlığından dahi haberdar değilim. Yani o kişi ben değilim.Mesleğim gözlemcilik. Yaşım 33. Menejer tarzında çalışmadığımdan dolayı çalıştığım takımlara futbolcu öneriyorum sadece. Kimleri bulduğumu merak ediyorsanız PSV'nin kadrosuna bakabilirsiniz. Reimond Manco, Jonathan, Wuytens, Jeroen Zoet bunlardan bir kaçı. Bülent Hoca ile futbol dünyasından tanışıyoruz. Sadece merhabamız var. Bir samimiyetim bulunmamaktadır.
Alt 15.10.2009, 15:49   #70
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=Kederli Yiğido;573610]
Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kimleri bulduğumu merak ediyorsanız PSV'nin kadrosuna bakabilirsiniz. Reimond Manco, Jonathan, Wuytens, Jeroen Zoet bunlardan bir kaçı. Bülent Hoca ile futbol dünyasından tanışıyoruz. Sadece merhabamız var. Bir samimiyetim bulunmamaktadır.
Özür diliyerek aranizdaki sohbete ortak olmak istiyorum!!!
Verdigin isimlere yani(PSV in kadrosuna baktim bu Futbolcularin menejerleri görünüyor önegin,

Reimond Manco - Reimond Orangel Manco Albarracín
PSV Eindhoven Eredivisie

Geburtsdatum: 23.08.1990
Größe: 1,72
Nationalität: Peru
Venezuela
Position: Sturm
Fuß: rechts
Marktwert: 1.400.000 €
Spielerberater:(Menejeri) Gonzalez Jordan, Raul

Veya Wuytens in Menejeri de VMG Mane-SFX Sports).

Nasil bir baglanti var senin ile????
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ertuğral, etti, kabul, neden, sivası