inşallah alırız çok iyi ve tecrübeli bir oyuncu bir kaç kere sorun yaşadı ama gerçekten güzle bir oyuncu ankaragücünden görmüyomussunuz ne güzel paslar dagıtıyor 10 yerinde oynacak bir oyuncu inşallah alırız
arkadaslar bosuna kendinizi üzmeyin bu tranfer politikasi sonucda baskanin nasil bir anlasma yapacagini bilmiyoruz ceyhun bizde yillarca oynuyacak bir fitbolcu deyil sonucda murat erdogan gibi yarim sezon oynar gider devre arasinda iyi fitbolcu bulmak kolay deyil kimse yildiz fitbolcu beklemesin ama sezer cok iyiidi gitmesine üzüldüm benim ceyhunda cok büyük bir beklentim yok bu yil likde kalmamiza yardimci olsun yeter.
Ceyhun kisa dönem icin belki faydali olabilir ama Dinamo gibi calisan bir Ortasaha olursa !! Cünkü Ceyhun oynadigi zaman Ortasaha da bir Futbolcu eksik oynuyormus gibi düsünmek gerek.
Diger yandan gercekten bizim kodromuzda Beyin denilecek yani arapasi atacak frikik kulanacak rakip futbolcuyu oyundan düsürecek vs vs gibi seyleri yapacak futbolcu yok bizde.
Tüm bunlari devamli olmasada Ceyhun ara sira yapar ama dedigim gibi
ORTA SAHA cok saglam olursa.
Birde Teknik ekip düsündügüne göre kesin bir bildikleri vardir ben sansuz güveniyorum ekibimize.
yalan haberdir bu bence bizim ihtiyacımız acilen sol bek
yani bu yıl golleri genelde soldan yedigimiz düşünülürse.buna ihtiyacımızın oldugu apacık ortada
Yaşlı Olması Kötü Anlmına Gelmez Tecrübesi İle Takıma Faydası Olur Beğenmediğimiz Murat Kasımpaşayı Sırtlıyor Kaldıki Yaşlılık önemli değil Önemli olaran Fizik ve kafa olarak Uygunluğudur Sonra Gsde Yaşlı Olarak Gelen Hagi Gsye ne kadar faydası Olmuştur Sonra Hem Ceyhunun Tecrübesi var Takımı Sırtlar Firikik atışlarıda İyi
ben ceyhun eris in futbolculuguna laf edemem egerki bizde bir mohammet ali gibi hakki gibi abeylik yapar hicbir sorun cikartmazsa her zaman ayakata alkislarim bunlari yapabilecegini düsünüyorum.