Alıntı:
Ensar Nickli Üyeden Alıntı
Bilmem bu amketi kim yapmis ama bir eksigi var evinin bahcesinden ucursaydi bari ayip yapmayin gecensenede yaptiniz ne oldu Stutgard yazdiniz kac kisi uctu bunu ÖGER acikladi yolcu yok dedi ve kapatdi madem öyleyse neden bunlarin arasinda HANNOVER yok siz burda ne kadar türk oldugunu ve bunun ne kadari Sivasli diye gelip bir gezdinizmi kafaniza göre yapin dedimya evinizin bahcesine bir Havaalani yapin ordan fis keserek ucurun daha uygun olur birakinda Dogru olsun kimseyi yaniltmayin THY , yada ÖGER kendisi Taleplere baksin bölgelerde benim düsüncem bu dogru olani yazdim Burda yani NIEDERSACHSEN,daki Sivasli % 80 bunuda bilmenizi istiyorum.
|
bu ne hiddet bu ne celal?
basit bir anket, sinirlenecek bisey yok. Kaldiki stuttgart´dan yapilan seferler dolu olmayabilir, benim kanaatimce zaten hamburg (hannover, bremen) ve köln (düsseldorf, duisburg, dortmund, essen) gibi yerlerden daha cok yolcu ucar sivas´a.
Hem öger önce bi alistirsin millete, yolcu yok diye hemen seferler iptal edilirmi ya? Bize ne thy den, öger den, kayseriyede ucariz sorun degil. Yeterki sag saglim varalim memleketimize.
Sabiha´ya bile ucarim benden yana sorun yok, ama 1. nesil insanimiz var, senden büyük, yasli ve hasta, onlar icin cok iyi olurdu direk seferler