Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Alt 20.07.2005, 11:26   #91
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Futbol maçi baslamadan önce iki takimdan birinin kaptani, hakemi bir köseye çekip :
-Hocam, der.Sen bizim takimin durumunu bilmezsin...
-Bu maçi bize kaybettirecek olursan, bizimkiler seni ne yapar bilirmisin?
-Ne yaparlar?
-Seni parça parça ederler...
Hakem cevap verdi : -Anlasildi, siz bu oyunda berabere kalacaksiniz...
-Neden?
-Öteki, takimin kaptani da bana ayni sözleri söyledi de ondan!..
Alt 21.07.2005, 16:07   #92
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

AYNI SOKAKTA ÜC DOKTOR MUAYENEHANESI OLUNCA MÜSTERI ICIN ARALARINDA REKABET BASLAR . BIRI MUAYENEHANE DUVARINA KOCAMAN YAZILARLA ;''MEMLEKETIN EN IYI DOKTORU '' TABELASINI YAZDIRIP ASTIRIR . BUNU GÖREN DIGER DOKTORLAR UZUN UZUN DÜSÜNDÜKTEN SONRA DIGER DOKTOR ERTESI GÜN DUVARINA ''DÜNYANIN EN IYI DOKTORU''YAZILI BIR TABELA ASAR. ÜCÜNCÜ DOKTORDA ERTESI GÜN DUVARA TABELASINI ASAR.
''SOKAGIN EN IYI DOKTORU '' :lol: :lol:
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2005, 23:04   #93
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
emret58_1 Nickli Üyeden Alıntı
Ben İçince [#4589]
Bir kasabada sevilen bir adam çok içiyormuş. Arkadaşları vaz geçirmek için:
- "Bak sen burada sevilen bir adamsın bukadar içmesen bu kasabaya belediye başkanı bile olabilirsin"
demişler. Adamda:
- "O da birşeymi ben içince başbakan oluyorum"
demiş.
Tasinmistir
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2005, 22:48   #94
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE=3]Temel trafik kazasi gecirir, ölür. Cehenneme gider. Kapidan girer girmez zebaniler Temel'i baslarlar dövmeye. Temel sinirlenir, "Durun ya durun ne yapiyorsunuz?" Zebaniler dururlar ve sasirmis bir halde birbirlerine bakarlar ve biri sorar, "Ne durdurdun bizi?" Temel cevap verir, "Ama siz böyle yaparsaniz kimse gelmez ki buraya!"[/SIZE]
.....................
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Hakemler Bizde
Alt 26.09.2005, 17:44   #95
Sweetgirl
Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Sweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISI
Reden Hakemler Bizde

[SIZE=3] Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette bulusmus. Cennetin bas melegi de futbol meraklısıymıs. Seytanı cagrtmıs: -"Cennetle cehennem arasında bir mac düzenleyelim ne dersin?" -"Bosuna oynamayalım, biz kazanırız", demis seytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Seytan seytanca gülümsemis: -"Ama bütün hakemler de bizde..."
[/SIZE]

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Berabere
Alt 26.09.2005, 17:48   #96
Sweetgirl
Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Sweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISI
Reden Berabere

[SIZE=3] Futbol maci baslamadan önce iki takimdan birinin kaptani, hakemi bir köseye cekip:
- "Hocam," der "Sen bizim takimin durumunu bilmezsin... " - "Bu maci bize kaybettirecek olursan, bizimkiler seni ne yapar bilir misin?" - "Ne yaparlar?" - "Seni parca parca ederler..."
Hakem cevap verdi: - "Anlasildi, siz bu oyunda berabere kalacaksiniz..." - "Neden?" - "Öteki takimin kaptani da bana ayni sözleri söyledi de ondan!..."
[/SIZE]

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2005, 22:40   #97
canim58
Yeni Yiğido

canim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 canim58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Fatih-58 Nickli Üyeden Alıntı
Futbol maçı başlamadan önce iki takımdan birinin kaptanı, hakemi bir köşeye çekip :

-Hocam, der.Sen bizim takımın durumunu bilmezsin...

-Bu maçı bize kaybettirecek olursan, bizimkiler seni ne yapar bilirmisin?

-Ne yaparlar?

-Seni parça parça ederler...

Hakem cevap verdi : -Anlaşıldı, siz bu oyunda berabere kalacaksınız...

-Neden?

-Öteki, takımın kaptanı da bana aynı sözleri söyledi de ondan!..

iste bu güzelmis
Alt 22.11.2005, 15:41   #98
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

BİR AZERİ TELEVİZYONUNDA MAÇ ANLATIMI,

Maçin Ilk Yarisi :
-Hollandali Overmars'in zerbesini(sutunu) kapici (kaleci) Taffarel son anda defedebildi.
-4 degge (dakika) sonra Overmars'in kapuya (kaleye) vurdugu zerbe, kapunun yanindan geçer.
-Arif kapiciyla (kaleciyle) karsi karsiya kalir ; kapuya vurdugu zerve, kapunun yanindan geçer.
-Ilk yari golsüz sona eriy.

Maçin Ikinci Yarisi :
-Cim-Bom 2'inci sehire (yariya) de hücümlarla basliyir. Hakan Sükür kapu diregine vurur, kapu diregi Arsenal'i golden klas eder. (kurtarir)
-50'nci deggede Andre, sol cinahtan ilerlir, zerbesi kapunun üstünden geçer.
-70'nci degge... Brezilyali Caponi'nin zerbesini sieman dergeder (kurtarir).
-81'inci degge... Okan'in zerbesi mudafiyatçilar (defans oyunculari) tarafindan uzaklastirilir.

Uzatma Dakikalari :
-Oyunun esas vaktinde hesap açilmadi. Hakim, galibi muayyen etmek için 30 degge teyin edir. Kizil top (altin gol) prensibi kulveda olur.
-Karpak Maradonasi Ruminyali Hagi ile arsenal kapitani adams arasinda mukayese basverir.
-Henri'nin zerbesi... Ve Taffarel Galatasaray' yüz faizlik (yüzde yüzlük) golden klas eder.

Penaltilar :
-Son noktayi Rumenyali Popescu vurur ve Galatasaray, 4-1 hesabiyla 11 metrelik zerbelerle Arsenal'i UEFA Kubokunun (Kupasi) finalinde maglubite ugratir.
-Galatasaray hem Türkiye Kubokunu kazandi, hem Türkiye Campiyonu oldu.
-Tebrisler Galatasaray...
Alt 23.11.2005, 21:11   #99
crazyboy112
Yeni Yiğido

crazyboy112 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 crazyboy112 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ZİDANE VE CİMBOM

Bir gün Real Madrid, Galatasaray ile maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?
Raul demiş ki:
- Ya abi cimbomla oynamayı hiç istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben onlarla tek basima maç yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum.................... ..........
crazyboy112 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.11.2005, 21:43   #100
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BJK li, GS. li ve FB. li üç arkadas Arabistana is için giderler. Aksam olunca Gs.linin odas1nda toplanip içki içerler. Bunlari Arap polisi yakalar ve hakim karsisina çikarir.
Hakim üçünün de idamina karar verir. idam günü dini bayrama denk geldigi için Kral bunlarin cezasini 20 ser Kirbaca çevirir. Kral Sporu çok sevdigi için bu üç arkadasa birer dilek sansi verir.
Önce BJK liya sorarlar dilegin ne?
BJK li cevap verir: Sirtima bir minder baglayin.
Sirtina baglanan minder 10 kirbaçtan sonra parçalanir tabi bizim BJK li 20 kirbaçta perisan.
Sira FB. liye gelir : Dilegin ne ?
Fb. li akilli ya S1rtima iki minder baglayin. 0ki minder baglan1r. 10. kirbaçtan sonra minderler parçalanir. Tabii oda perisan. Sira cimbomluya gelir. Kral çagirir. Bak ben cimbomu severim bu yüzden sana iki dilek hakki veriyorum der. ve dileklerini sorarlar.
Cimbomlu 1. dilegim bana 50 kirbaç vurun. Kral ve yanindakiler sasirir. Peki ikinci dilegin ne ?
Cimbomlu 2. dilegini söyler: sirtima da FB. liyi baglayin....

Konu ofgurleyuk78 tarafından (23.11.2005 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir..
ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ofgurleyuk78'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
fikralari, spor