Takım Ruhunu yeniden canlandığını görmek gerçekten sevindirici bu ruhu uyandıran Rıza Hocaya bu ruha katkıda bulunan tüm oyunculara tebriklerimi gönderiyorum.
Sonuna kadar hakettiğimiz maçtı.
Seve seve maçı (hakem) alamadık Biz de
SÖKE SÖKE ALDIK
Rıza hocam sana guvenımız tam takım boyle mucadeleyle 11 kişi oynasaydı demek ki farka bile giderdik seviyoruz sizi
ERman utanadırdı bizi ben erman guveniyordum temposunu yakaladaı boyle dewammmmmmmmm
Bu Konuda ozledımeskıyı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bu üç puana gerçekten çok ihtiyacımız vardı,10 kişi kaldıktan sonra bile maçı kazanabilmemiz futbolcuların kendilerine güvenmeleri açısından çok iyi oldu.
bir kez daha gördükki sedat gibi sığırların bu takımda işi yok.ben artık bu adamın trıkzonlu olduğu için bilerek ve isteyerek SİVASSPORu sabote etmeye çalıştığına inanmaya başladım.İNŞALLAH ben yanılıyorumdur ama bu adam yüzünden dünya kadar gol yediğimiz düşünülünce....İNŞALLAH bu takımı sabote edenlerin alyının bileti kesilir devre arasında
takımın toparlanmasını sağlayan taraftar baskısı ve hakemin hatalı kararları oldu bizi güzel ateşledi oyuncuların soğuk kanlı olmasına çalışan teknik heyete teşekkür ederim hocam lütfen büyük bi aksilik olmadıkça lütfen sedatla oyuna başlama trabzon maçındada aynı şeyi yaptı zaten resmen canlı bomba
Derin bir ohhhhh çektik sonunda,kısa ve derin bir nefes çekebılme ımkanı yakaladık!10 kişi oynayarak maçı kazanan takım da maçın kötüsü takımı o hale düşüren ısımdır. Malesef kabadayalıkdan vazgecemeyecek Sedat. Bugun de yenılsek cıkıp ne dıyecektı cok merak edıyorum.Hakemın ıkı pozısyonda da kabahatı yok,o yuzden bu konuda hakemın ustune gereksız gıdıldıgını dusunuyorum. Erman frikik kullanmadan önce arkadaşıma yine dağlara taşlara vurur dedimErman da sağolsun benı utandırdı. Helal olsun sana Erman son 2 haftada 4 puan kazandırdın bıze. başarılarının devamını dılıyoruz ve beklıyoruz..
Sedat efendiye rağmen çok önemli bir galibiyet aldık.Ne tesadüf ki hafta içindeki demecinde taraftarı göreve çağırıyordu.Ama kendisinin çok önemli bir randevusu vardı herhalde 14. dakikada kayboldu sahadan.Sedat ın bize vereceği hiçbirşey kalmamıştır artık.Sadece bu son yaptığı değil hemen hemen her maç canlı bomba gibi dolaşıyor.Çok önemli bir galibiyet aldık eksik olmamıza rağmen hemde daha oyunun başında.Diğer rakiplerimiz puan kaybetselerdi bu galibiyet daha anlamlı olurdu.Benim gözüm korktu valla K.Paşa da Bursa dan puan almasın sonra yok artık canım daha neler.........