Arkadaşlar şu maç için İstanbulda bulunmaktayım. Öyle bir uygulama ile karşılaşmadım. Zaten bugün öğle itibarı ile biletler tükenmiş durumda. Bize ayrılan 1600 kişilik kontenjan dolu. Ayrıca aramızda GS li arkadaşlarda olacak maalesef. Bunun sebebi ise GS ye ayrılan bilet yerlerin ekonomik olanlarının dolması. Yarın Ali Sami Yen gişelerinden saat 12 de bilet satışları olacak ama çok kısıtlı bir miktarda olacak zannediyorum. Sebebi ise Biletixden biletlerin tamamının bitmesi (onlara ayrılan kontenjanların) Ayrıca şu an için alt kat maraton tribününde (100 TL ve dolmak üzere) ise yine taraftarlarımız yerlerini alacak. Sebebi ise bilet almada geç kalan taraftarlarımız buralara kendilerini atmak zorunda kaldılar maalesef.
İşin nihayeti biletixden satılan ve önceden yayınlanan bilet fiyatlarında herhangi bir değişiklik yok. Şayet GS yönetimi yarın saat 12 de satılacak biletlere zam yaptıysa onu bilmiyorum şu dakika itibarı ile. Ama yiğidolar kendine ayrılan yerleri şu saat itibarı ile fulledi