Cevap: Sivasspor'da kişisel hatalar kaybettiriyor
Arkadaslar,ben maci izledim ve dakika bir gol bir sok oldum,pozisyonu hatirlayalim defanstan orta sahaya atilan pas ve top kaybi ve kontra atakla trabzon sans buldu enginin jaja ya pasinda hayrettinin jaja yi takip edecegi´ne kaleye gitmesi hata ve daha oncesi bunu hissetmesi lazim enginin topu jaja ya atmasini ve aninda mudahele ile bu pozisyon onlenebilinirdi,daha sonra zar zor 1-1 i bulduk 5 dk sonra noldu serkan uzun pasla buraki kacirdi yine hayrettinin yaptigi harekete dikkat cekelim ofsayt taktigi uyguluyor beyefendi ya sen o hareketi yapmadan bir sagina soluna bak 2 sivassporlu yan yana ve burak biraz ilerde bombos kim takip edecek onu tabiki hayrettin bir kac metre geride kalip o topada aninda mudahele etmesi gerekiyor veya yanindaki ziyaya soyleyip biraz daha buraka yakin ve arkasinda durmasi gerektigini bildirmesi gerektigini yani iki pozisyonda daha tehlike olmadan onlenebilinirdi ama kademe anlayisi futbol anlayisi gerekir gelelim yedigimiz
3. gole arkadaslar evlere senlik zar zor yine 2-2 yi bulmussun mac bittikten sonra sevinin bu ne kadar laobalilik adamlar 9 saniyede gol attilar yine 2.gole benzer,yine burak tek adami ekarte edip gitti golunu atti bu mac gitti yapacak birsey yok umarim Riza hoca hayrettini daha o bolgede oynatmaz takima ve taraftara yazik oluyor bu kadar basit goller yenilmez kademede en geride en az 5 metre geride libero olmali ve tum arkaya atilan toplara mudahele etmeli yoksa averaj takimi oluruz
|