Kasımpaşa-Gençlerbirliği ve Ankaragücü ile kendi sahamızdaki maçları almamız bizi yüzde 80 kurtaracaktır.arkadas dogru tespbit yapmis ama bunuda yapmak lazim yapacak olanda her ne kadar basta riza hocanin sorumluluguda olsa sonucta sahada futbolcular yapacaktir ''bu gun guzel bir galibiyet aldik tum sivaslilari kutlarim'' bu gunku macta eger buca once vaya 2. yari golu bulsaydiki olabilirdi kirmizi kart gormeseydi bu kadar kolay olmayacakti bu 3 puan evet. Erman M.Nas aldigi elestirilerinde etkisiyle kendine geldiler tabiki elestirilecekler yanlis oldugu zaman kimse buna kizamaz katilmak zorunda degil ama saygi duymalidir sonucta herkesin amaci bir seyler verebilmek buna katilirsin katilmazsin baska ama saygili olalim elestiri yapanlara onuda bulamayiz sonra veya dogru yanlis herkes bunu kendi dogrusuna gore yorumlar zaten, sade takim diyoruz soyle boyle ama gecen taraftarin biri yorumunda itiraf ediyor daha biz taraftar olamadik diye es es bandosunu ornek veriyor niye eski sehirliler turku soyluyorda asiklar sehri sivasin insanlari soyluyemiyormuASKIN KANUNU YAZSAM YENIDEN.....Demekki yol uzun ve ince basarmak icin gidecegiz gunduz gece

bazan gercekten bakiyoruz diger maclara gercekten taraftar takimi etkileyip oynatabiliyor destegiyle tezahuratiyla soyle yetistirelimsaglam 4 amigo bulbul gibi ottururler taraftari insallah bunada sacma demezsiniz

benim cocuklugum oralarda gectigi icin sivassporu daha cok seviyorum 85 -88 3.lig maclarina cok gitmistim trt de ozetlerde sivassporu gorecem diye beklerdim 2.lig ve yukselmede gittim mumkun oldukca ama kadere bak 1 tek genclerbirligi sezon acilis maciydi 2006 izleyebildim stadda o zamanlar sivasi hic istemiyorlardi birde hakeme kufur ettimi gostere gostere veriyordu maci sonra olay sivas taraftarida cok hircin ve kufurcuydu o zamanlar tabii malumunuzdur

her neyse maziden gune donecek olursak bizlerin destegide lazim elestiriside herkes uzerine duseni yaparsa zaten mazaret birakmaz karsisinda evet riza hocanin sivasa sivasin riza hocaya ihtiyaci var gereken destek verilirse guzel seyler cikar ortaya saygilar