Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

"Bonservisim Beşiktaş'ta"
Alt 30.03.2011, 14:00   #1
rivaldo58
Yiğido

rivaldo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 rivaldo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil "Bonservisim Beşiktaş'ta"

Sivasspor'un kalecisi Korcan Çelikay, ''Bonservisim Beşiktaş'ta olabilir ancak ben Sivas'tayım, Sivasspor için oynuyorum. Sivasspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım'' dedi.

Korcan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, son oynadıkları Kayserispor, Bucaspor maçının hayati önem taşıyan maçlar olduğunu söyledi. Bu maçları çok iyi skorlarla geçtiklerini söyleyen Korcan, ''Umarım bu Beşiktaş maçı ile devam eder. Önümüzdeki maçları da kazanıp düşme potası dediğimiz yerden bir an önce kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.

İki sene Beşiktaş'ta olduğunu ama forma giymediğini dile getiren Korcan Çelikay, şunları kaydetti:

''Bonservisim Beşiktaş'ta olabilir, ancak ben Sivas'tayım, Sivasspor için oynuyorum. Sivasspor'un ekmeğini yiyorum. Sivasspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Benim için eski takımım diye duygusal birşey olamaz. Zaten bizim durumumuz da bunu gerektiriyor. Umarım Beşiktaş maçını puan ya da puanlarla atlatırız.''

Süper Lig'de sadece Beşiktaş Kulübü'nü gördüğünü ifade eden Korcan, ''Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki burası tesisleşme açısından Beşiktaş'tan daha iyi durumda. Ben bu kadarını beklemiyordum. Hizmetler çok iyi, çok iyi bir kulüp. Sivas halkı da bizleri yalnız bırakmıyor, sağ olsunlar. Sivas'ta Sivasspor'da bulunmaktan kesinlikle çok memnunum'' dedi.

Sivasspor'a gelmesinde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın çok büyük emeği bulunduğunu söyleyen Korcan, başkan ve yönetimin her zaman kendilerine destek olduğunu belirtti.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kendisine güvendiğini ve bu güveni boşa çıkarmayacağını dile getiren Korcan, açıklamasında, ''Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kötü gittiğimiz günlerde bile bize sırtlarını dönmediler. Her zaman bizleri desteklediler. Beşiktaş maçında da onların desteğini hissetmek istiyoruz'' dedi.

http://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=135872
rivaldo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı rivaldo58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: "Bonservisim Beşiktaş'ta"
Alt 30.03.2011, 14:28   #2
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: "Bonservisim Beşiktaş'ta"

zaten profösyonel ligte oynuyoruz,korcan sivasspordaysa sivasspor için elinden geleni yapmak zorundadır,bizde taraftar olarak destek vermek zorundayız takıma
Alt 30.03.2011, 14:32   #3
rivaldo58
Yiğido

rivaldo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 rivaldo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İNŞ. BONSERVİSİNİ ALIRIZ KORCAN'IN UZUN YILLAR SİVASSPOR KALESİNİ KORUR ÇOK KALİTELİ KALECİ SİVASSPORUMUZA YAKIŞIYOR.
rivaldo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rivaldo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.03.2011, 14:52   #4
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

''Bonservisim Beşiktaş'ta olabilir, ancak ben Sivas'tayım, Sivasspor için oynuyorum. Sivasspor'un ekmeğini yiyorum. Sivasspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Benim için eski takımım diye duygusal birşey olamaz. Zaten bizim durumumuz da bunu gerektiriyor. Umarım Beşiktaş maçını puan ya da puanlarla atlatırız.''

zaten aksini düşünmek saçma olurdu
Alt 30.03.2011, 15:52   #5
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne yapıp ne edip mecnun başkanın rıza hocamızın korcanın bonservisini sivassporumuza kazandırılması lazım
bize uzun yıllar hizmet edecek ahlaka,vede futbol kültürüne sahip bir futbolcu korcan
biz onun hep arkasındaydık hatalı goller yediğindede vede arkasında olmaya devam edeceğiz
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2011, 16:12   #6
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Korcan´in bu samimi düsünceleri ve besiktas macinda önce sivasspor´un menfaatleri demesi onun acik yürekliligini gösteriyor.Gönül isterki sivas´da uzun yillar kaleyi korusun fakat ben buna inanmiyorum.Bugünlerde formda olusu A2 takimina secilisi onun yakinda gidici olusunun isaretleridir.Halbuki Sivas taraftari onu bizden biri gibi benimsemisti.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2011, 16:26   #7
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1282 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Beşiktaş'ta çok iyi üç kaleci var ; Rüştü, Hakan ARIKAN ve genç Cenk GÖNEN... Rüştü en az bir yıl daha oynamak istediğini açıkladı hakan ve Cenk'te uzun yıllar daha oynar...

Bu durumda Korcanın beşiktaş'a döneceğini düşünmüyorum diğer anadolu takımlarından önce davranıp böylesine gelecek vaateden yetenekli oyuncuyu kaçırmamalıyız.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.03.2011, 17:03   #8
SİVAS ULAN 58
Acemi Yiğido

SİVAS ULAN 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 SİVAS ULAN 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inşallah korcanın bonservisi alınır sivassporun onuru olabilir korcan
SİVAS ULAN 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SİVAS ULAN 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.03.2011, 17:03   #9
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Umarım buca maçındaki gibi panter kesilirsin maçın admının senin olmanı bir kaleci olarak istemesek de güzel kurtarışlarının devamını bekliyoruz skor direk etki edecek bir mevkinin adamısın.
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ozledımeskıyı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.03.2011, 17:30   #10
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

helal olsun korcan sanada bu yakışırdı zaten..inşallah bonservisini alırız beşiktaşa dönersen bitirirler seni orda
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bonservisim beşiktaşta