Deplasman tesislerde durup tuvaletteki amcaya "arkadaki verecek abi parayi" demektir..Deplasman corbacida "abi bu kadar adamiz 1 milyondan olmazmi" demektir..Deplasman alkol alip sizmaktir...Deplasman arkadasinin ayak kokusunu koklamaktir..Deplasman "Ulan sessiz olun be uyuyoz" diye arka tarafa donup bagirmak sonrada dayanamayip gidip arkada muhabbete katilmaktir..Deplasman soforu kafalayip otobuste sigara icmektir..Deplasman yeni beste patlatmaktir..Deplasman zevktir gonul isidir..Deplasman her babayigidin isi degildir..Deplasman gerektiginde bir yasam tarzidir..
15 kişilik araca 18 kişinin binmesidir we benim ayakta kalmamdır:lol: :lol: :lol: ______________________________ __________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
15 kişilik araca 18 kişinin binmesidir we benim ayakta kalmamdır:lol: :lol: :lol: ______________________________ __________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
DEPLASMAN YENİ UMMUTTUR .SONUCU BİLİNMEYEN BİR MAÇA DOĞRU GİTMEK.KAZANIRSAN EĞLENE EĞLENE GELMEK.YENİLİRSEN O YOL BİTMEZ.DEPLASMAN YÜREK İŞİDİR.BULUNMAYACAK BİR ORTAMDIR...
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
ayakta bile her türlü makaranın dewam etmesidir
AYAKTA FELAN FARKETMEZ...BIZIM KARE NERDE MAKARA ORDA DIMI AMA...
______________________________ __________________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
deplasman diger takım taraftarlarının mactan once gelip bizim siteye uye olup ve formas yazı yazmalarıdır... bazen dostca bazende gergin yazılar yazarak macın havasını birtaz daha artırmaktır... :lol: :lol: fenada olmuyo hanii herkesi bekleriz tabiii...
:lol: FARKLI BIR BOYUTTAN ELE ALAYIM DEDİM :lol:
AYRICA DEPLASMAN GİDERKEN HER TURLU EGLENCENIN OLDUGU... (CUNKI SONUC BELLI DEGIL) AMA GELIRKEN DURUMA GORE BAZEN SUS PUS OLUP HEMEN EVE DONMEYI ISTEMEKTIR... :d