Alıntı:
berduh Nickli Üyeden Alıntı
Muhsin Ertuğral'ın başarısızlığının sebebini yazdığında bana kızanlar vardı. takımı sabote edenlerden bahsetmiştim. alın işte örnek. musa, i.dağaşan ve mehmet. hepsi bülentçi ve o ne derse onu yapıyorlardı. tam takım düzelmiş 13. sıraya yükselmişken ne olduysa takım durmuş tekrar korkulu rüyalar görmeye başlamıştık. sonra muhsin hoca gitmiş mesut hacayla aynı takım ve oyuncular yenilgi bile görmemişlerdi. sonrasında tek tek bülentin yanına gitmişlerdi. mehmet belki sembol olarak kabul edilebilir, fakat bu takımda ikilik yaratıp kabadayılık yapan, bırakın takımı sivası ülkemizde misafir olarak bulunan bir futbolcuya tayfasıyla beraber saldıran bir adamdı. takımda ikilik çıkartıyordu. gideceğini duyunca sevinmiştim. ama şimdi adamının yanına gitti. ama es-es ler bizim kadar kör değildir. aynı şeyi orada yapmaya kalkarlarsa çok kötü şeylerle karşılaşabilirler.
|
Baş harfinden noktasına kadar aynı fikirdeyim. Yalnız şuan EsEs'te çetesi yok, tutup takım arkadaşını dövdüremez, arkadaşı pas vermedi diye bağırıp çağıramaz, biri şut çekince kaleyi bulmadı diye takım arkadaşını maç esnasında rezil etmeye çalışamaz. ama aynı şeyleri yapmaya kalkarsa silerler anında mehmeti.
bizim için mehmet değerliydi, kızsak da "vefa" dedik. eskişehir için asla böyle olmaz, mehmet en ufak hırçın karakterini gösterdiğinde anında silerler ismini..