Saha şartları nasıl olur bilmem ama,Güzel bi hava yakaladık, Artık karşımızda duracak takım göremiyorum.Yiğidolar bu maçta bahaneyi bırakın 4 Eylüldeki yerlerinizi alın,Hem oynanan oyun hemde alınan sonuçlar ortada,Sizlerin büyük desteği ile Sivasspor'un Antalyaspor'u da rahat geçeceğini düşünüyor bu maçıda alarak seriye devam diyorum....
dün ilk 11 de oynayayan oyuncuların büyük çoğunluğunda iş disiplini had safhada.. birde grosicki kadir ve ermanda kendilerine çeki düzen verirse bırakın antalyasporu yenmeyi , geriye kalan 13 maçtan 30 puan çıkarmamak içten bile değil
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
ligin en uyuz takımıyla oynuyoruz,antalyaspor super lıge çıktiğından bu yana ne gol atıyor ne gol yıyor kapalı kutu futbol katilı bır takım,sıvasspor karın buzun uzerınde çalısıyor kondusyonumuz cok ıyı bızımle basa cıkmak zor hele kı sıvas!ta, yuksek rakımı ıyı kullanıyoruz,sıvasspor her turlu hava şartında oynar ama rakıplerımız bu mevsımde sıvas'ta kaybolur gıderler,maça gelırsek gol gec gelecektır sabırla takımımızı desteklemeyız,bence golu erken bulmamız avantaj değil,hem takım hem trıbunler oyundan erken kopar.gec olsu guç olmasın
Bizim için kolay maç olmayacaktır.. takımımız rehavete kapılırsa sonuç hayal kırıklığı olabilir.. ama ben Rıza Hoca'nın böyle birşeye izin vereceğini düşünmüyorum.. Murat Akça birkaç hafta dinlendirilmeli bursa'da aldığımız maçı neredeyse elleriyle bursa'ya veriyordu.. Temkinli konuşmalarımdan sonra teknik-taktik'e gelirsek Antalya'dan çok üstün takımız ''rehavete kapılmamalıyız'' rehavete kapılmassak alırız hem teknik hem kalite hemde mücadele gücü bakımından onlardan üstünüz.. HAYDİ YİĞİDOM AL ŞU MAÇI COŞALIM,SEVİNELİM SABAHLARA KADAR KUTLAYALIM !
AATIF CHAHECHOUHE #92# JOHN UTAKA #99#
[center]
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ozan5858585858'a Teşekkür Ediyor...