Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı
- Adem Sari Sivasli, kümede kalmaya oynadigimz sene oyuna sonradan girip 90+4'te Riza Hoca'nin calistirdigi Eskisehir adina beraberlik golünü atti. Kimsenin tepki gösterdigini hatirlamiyorum. Forumlarda da tek kelime olumsuz bir yezi okuadim.
- Sezon basi Eskisehir maci, eski futbolcumuz Mehmet Yildiz bize gol atti. Tribünler olumsuz tepkiyi birkin, üstelik alkisladi bile.
- Sedat'i pek sevmem. Bizim taraftarlar arasinda da sevmeyenlerinin oldugunun hic de az olmadigini düsünüyorum. Ama Sivas'a maca geldiginde de kimsenin ona olumsuz bir davranista bulunacagini ve küfür edcegini sanmiyorum. En azindan toplu olarak yapilacagini sanmam. Hatta sevmedigim halde bize emegi gectigi icin alkislardim.
- Ammmaaaa... Ibrahim Torman'a gelince. Malesef zaten hemen hemen herkesin gözünde cirkef ve pek de sevilmeyen bir futbolcu. Istanbul'da oynanan maclarda ondan beklenen kendini zorlamamasi degil, Besiktas'in kaptanlarindan biri olarak tüm mücadelesini ortaya koyarken - ki biz Sivaslilar da zaten bunu bekleriz - sahada veya tribünde olusacak olumsuzluklara, hele hele küfürlere ve hakaretlere karsi bunu engelleyici davranislarda bulunmamasi, cirkeflikleriyle daha da körüklememesi. Örnegin, ayni macta Rüstü, Mehmet Yildiz'in yanina kosarak elini omuzuna atti ve tribünlere karsi korudu. Peki Ibrahim Toraman Besiktas'in kaptanlarindan ve en kidemli oyuncularindan biri olarak nasil davrandi? Bakin Sivasli olmasindan önce "kaptanlik ve kidem" den bahsediyorum ve buna istinaden sorumlu davranmasini beklerdim. Bunlarin üstüne bir de "Sivasli" olarak bunlara gözünü yummasi, kulaklarini tikamasi, hadi onu da gectik bir de bizim takimimizin oyuncularina karsi terbiyesiz ve cirkeflesmsini katarsak ne bekleniyordu ki. Tribünler Sivas'a Sivasli'ya sallarken o küfürlerin bir Sivasli olarak bir bakima kendisine de yapildigini göremeyecek kadar mayasi bozuk bir insani zaten kim sevebilir ki. Haa, o macta hadi gectik sahada girdigi hallerden, mac sonrasi cikip "mac esnasinda mücadeleyle kontrolümü kaybedebiyorum" deseydi (biz de buna inanmak istedigimizden inanirdik) ve Besiktas tribünlerine de cok cok cok "kücücük" bir sitemde bulunsaydi (ki bunun icin de illa Sivasli olmasi gerekmezdi), Sivas'ta da karsilanmasi ona göre olurdu.
Ilginctir maci anlatan spiker, yorumcu Tunc Kayaci'ya "Sivasli Torman da tribünlerden cok tepki görüyor" dediginde, Tunc Kayaci bu konuyla ilgili tek kelime görüs veya yorumda bulunmamayi tercih etti.
Son olarak, yaziktir ailesi de Sivas'ta yasiyor diyen arkadaslara: Olayi aile boyutuna tasimak bence yersiz ama illa aile de isin icine katilacaksa söyleyebilecegim tek sey böyle bir evlat yetistirdiginiz gurur duymalisiniz diyemeyecegim (daha da sert ifade etmek isterdim ama neyse, anlayan anlar).
Velhasili kelam...
RÜZGAR EKEN FIRTINA BICER!
|