Alıntı:
engin2609 Nickli Üyeden Alıntı
Haaa !.... Bunda yönetimin de acayip ilgisizliği, frenlemesi var. Taraftar doğru dürüst bir ürün almıyor, onu özendirmek için bir çalışma yok. Adamlar bir maçta 2-1 galip geliyor HATIRA FORMASI yaptırıyor 200 bin satıyor, biz lisanslı formamızı bulamıyoruz. O da Sivas'tan almak lazım, ha deyince gelinmiyor. Bana al gönder diyeceğimiz kimse yok
valla hiç kimse bakmıyor bu işlere bi bileklik olsun forma olsun battaniye olsun t-shırt olsun şapka polar vs vs.. hiç mi bunlara bakılmaz yani birr online satıs yeri kururmaz. yazık...
|
bu konuda cok haklisin kardes, forma satisi ürün satislari Sivasimizda
cok geride kalmis. yani ben almanyada kaliyorum internetleri saatlerdir arastirdimki bi Sivasspordan bi ürün alabiliyim diye, artik lisanslimi degilmi onuda bosverdim, hic birsey yok. cogu türkiye kulüpleri anasitelerinde store´lar acmis ve internet üzeri dünyaya satis yapiyor
bizde o bile yok. nekadar cok isterdimki tutugum takimin formasi
üstümde antremanlarda gururla tasimak ama yok sirf pazardan aldigim
Sivasspor formam var oda yani alay gecilecek bir sekilde yapilmis
bi adidasa 1milyon TL para veripte forma üretilmiyor kac sivasli var
ürün satisinda ilerlesek sivasspora da katkida bulunabilecegiz
artik inanin allahin iziniyle bu sene türkiyeye izine gelecegim
ilk gelmemin sebhebi Sivasdan, Sivasspor formalari t-shirtleri asortmanlari
ne varsa artik onlari almak.
bi Sivasspor anahtarligi bile ben 3 sene önce geldigimde Sarkislada görmüs degilim
sirf bir kirmizi beyaz bir top var anahtarlik olarak oda iste Sivasspor anahtarligi olarak geciyor
bi arkadasim is yerinde benim icin makineyle madenden Sivasspor anahtarligi yapti ve cok gururla yanimda tasiyorum
gecen baktim bolusporun denizlisporun bile storelari var kimbilir dahada kücük takimlarin bile vardir.
biz kac sene oldu süperlig deyiz
hatta sampiyonluga bile oynamisik avrupa maclarina cikmisik halen internet üzere satis falan yok
hayatimda bi Sivasspor orjinal formasini göremedim (oyuncularin üstündekilerinden haric)
öbür formalarda taraftar formasiymis kim bilir elin bir sirketi kendi üretigi formalrla para kazaniyor sivasspora bile katki sayilmiyordur