Sivasspor’da Polonyalı rüzgarı esecek.
İki sezondan beri Sivasspor forması altında başarılara imza atan Kamil Grosicki yeni transfer ülkedaşı ve takım arkadaşı Arkadiusz Piech için iddialı konuştu. Sivasspor’un son transferi Piech’in transferi ile gol bölgelerindeki sıkıntının tamamen ortadan kalkacağını dile getiren Grosicki “Piech ile birlikte muhteşem ikili olacağız. Herkes bizi ve Sivasspor’u konuşacak” derken, yeni transfer Piech ise “Formama kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
HERKES BİZİ KONUŞACAK
Arkadiusz Piech’i yakından tanıdığını ve aynı ülkenin Milli Takımında yer aldıklarını dile getiren Kamil Grosicki “Piech birçok takımın kadrosuna almak istediği futbolcular arasında yer alan bir oyuncu. Gol bölgelerinde çok etkili. Onunla birlikte aynı takımda olmaktan mutluluk duyacağım. Transferi gündeme geldiği zaman benimle görüştü ve ben kariyeri için Sivasspor’un çok önemli olacağını söyledim. Transferi ile ilgili olarak Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve transfer komitesi ile de görüşmelerimiz oldu. Muhteşem ikili olarak sahalarda fırtına gibi eseceğiz ve atacağımız gollerle takımımızın başarı-sına ortak olacağız” dedi.
FORMAMI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
Sivasspor’un son transferi Arkadiusz Piech ise “Sivasspor beni transfer etmek istediği zaman hemen Grosicki’yi aradım. Kendisinden takımla ilgili bilgiler aldım ve daha sonra kararımı verdim. Grosicki ile birlikte aynı takımda forma giymekten mutluluk duyacağım. Polonya Milli Takımında da bir arada oynamıştık. Kırmızı-beyazlı formayı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarlarımızın özlediği başarıyı sağlamak ve gol atmak için buradayım. Yakında herkes muhteşem ikiliden bahsedecek” dedi.
ARKADAŞLARI İLE TANIŞTI
Transferinin ardından sağlık kontrolünden geçen ve imzayı atan Arkadiusz Piech daha sonra tesise gelerek takım arkadaşları ile tanıştı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile görüşmesinin ardından Kamil Grosicki ile birlikte takım arkadaşları ile tanışan Piech “Takım arkadaşlarım ile tanıştım. Hiç yabancılık çekmedim. Bana çok sıcak davrandılar.En büyük destekçim ülkedaşım olan Kamil Grosicki” dedi. İdmanların ardından Sivas’ı tanımak için gezdiğini bu gezi sırasında taraftaların kendisine çok sıcak davrandığını da sözlerine ekleyen Piech “Ben Sivasspor’a top oynamak, başarıya ortak olmak amacıyla geldim. Oynayacağım futbol ve atacağım gollerimle takımımın başarısında ortak olacağım. Bana güvenenleri asla utandırmayacağım” dedi.
Yeni Ülke