Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..
YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
BİZ BİZİM ŞENLİKLERİMİZ VAR BİZİM NASI KURABAN BAYRAMIMIZ VARSA
HRİSTİYANLARINDA KURBAN BAYRAMI VAR PAKİSTANDAKİ KARDEŞLERİMİZ
ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ
Arkadaşım burası bir spor sitesi. Kim nerede nasıl kutlarsa kutlar yılbaşını.Bunu senin yönlendirmenlemi kutlayacaklar.İllada birşey yaz diyorsan,her toplumun kendine has adeti töresi vardır.Sonra yılbaşını onlara neden mal ediyorsun bunu anlayamadım.Dünyada 7 milyar sanıyorum insan yaşıyor.Bu 7 milyar insanda yeni bir yıla daha merhaba diyor,yeni yıla girerken ,dileyen mısır patlatır,dileyen çiklet çiğneyerek yeni yıla gier, bunlar seni neden bu kadar ilgilendiriyor bir anlam veremedim doğrusu.