Gelismeler: 15.06.2013
Sivasspor'un personeli ISMET KÜCÜK bey ile sosyal paylasim sitesinde görüsme imkanim oldu.
ISMET KÜCÜK , MECNUN BASKANIN ÖZ YIGENI.
Evet kendisine sordum ve Jorge Sammir ve Léonard Kweuke ile ilgileniyormuyuz diye, kendizi bu oyuncular Transfer gümdemimizde yok cevabini net bir sekilde verdi.
Alparslan Erdem'i sordum , ve bu oyuncuyla ilgilendiklerini ve görüsmelerin devam ettigini söyledi.
Sonra Ziya Erdal peki takimda kaliyormu , nicin sol bek Alparslan Erdem ile ilgileniyoruz diye sordum , bu soruya böyle cevab verdi , Ziya ERDAL Sivasspor'umuzun AS oyuncusu , kendisini suan hicbir futbolcu keseemz , Alparslan Erdem'i yedek olarak düsünüldünü söyledi.
En son olarak ise büyük Transferler gelecek mi , yabanci ve yerli kaliteli oyuncular ne zaman aciklanacak ne zaman Transferler aciklanacak diye sordum , kendisi , Transfer calismalarin Roberto Carlos ve Murat Erdogan'nin yönetiminde sürdügünü , calismalarin devam ettigi vurgulayarak , Transferleri en gec ay sonunda bitirmeye gayret gösterdiklerini yani 'Kamptan önce Transferleri bitirmeyi planladiklarini söyledi.
Saygilarimla...
|