Roberto Carlos "Benim şöyle bir felsefem var. Kazanmak kazanmak kazanmak..."
Roberto Carlos "Uefa Başkanı Platini, Zidane ve Ronaldo bana Sivasspor'u sordu.Onlar da artık Sivasspor'u takip ediyor.
Roberto Carlos "Rengifo, Utaka, Rafik ve Grosicki takıma adaptasyon konusunda sıkıntı yaşadılar.
Roberto Carlos " Takımdaki herkese forma şansı verdim bazı oyuncular şansını değerlendiremedi."
Roberto Carlos "6 oyuncumuza transfer teklifi geldi.Rafik, Ümit, Costa, Aatif, Cicinho ve Ziya'ya teklifler var ama bizim amacımız onların sözleşmesini uzatmak..."
Roberto Carlos "İlk yarıyı ligin ilk 5'inde bitirebiliyorsak ikinci yarıyı ilk 3 'te bitirebiliriz.
Roberto Carlos " 5 kişi takımdan ayrılacak Rengifo, Murat, Timur, Abdulkadir ve (Grosicki durumunu henüz belli değil) yerlerine 5 oyuncu alacağız.
Roberto Carlos " 40 oyunculuk transfer listemiz var.Uygun olanları yönetimle görüşüp takıma kazandıracağız."
Roberto Carlos "4 yerli ,1 yabancı oyuncu alacağız.2 forvet, 1 sağ acık, 1 stoper ,1 ön libero transferi düşünüyoruz."
Roberto Carlos "Utaka ve Rafik geldıklerı kulüplerde yetersız antreman yaptıkları, burda da gerçek manada antreman yaptıkları için sakatlık sorunu yaşıyorlar."
Roberto Carlos " Ligin ilk yarısında; Adem,Kadir, Ümit, Cicinho, Costa, Aatif takıma daha çok fayda sağlayan oyuncular oldu."
Roberto Carlos "Sivas'tan gitmeden ya lig ya Türkiye kupasını takıma kazandırmak istiyorum."