Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
oldukça fazla videosunu izledim;hatta Mali milli takımının Cezayir'le 2012 Afrika Kupasında oynadığı maçın geniş bir özetini de izledim...2-3 yıl önce Fransa liginde 12-13 gol atmış bir oyuncu..Mevlüt Erdinç inde de takım arkadaşı...Adam defans hariç her bölgede oynuyor;orta sahada 10 numara bile oynatabilirsin;kanatlarda da müthiş oynuyor....Özellikle sol ayağı mükemmel bir oyuncu...Çok süratli ,istediği anda 2-3 tane oyuncuyu geçip bir anda durabilen ,kafa vuruşları oldukça iyi olan bir oyuncu...Benim en çok da hoşuma giden 2 golü var; 2 side rövaşata golü....Sow un sol ayaklı versiyonu nerdeyse...Umarım sivasspora gelir;gelirse R.carlos için gelir...Enramo tipinde bir oyuncu değil...Kamanan'ın daha tekniği ve ondan gol vuruşları daha iyi olan bir oyuncu...Son durumunu bilmiyorum;umarım Utaka ve Jebbur dan daha dahazır ve sakatlık sorunu da olmayan bir oyuncudur...Ben çok beğendim..Gelirse atacağı rövaşata golleri ve süratiyle Türkiye ligini sallar ve Sivasspor taraftarını da ayağa kaldırır...Çok fantastik hareketleri olan,fantastik goller atan bir oyuncu.....Umarım bu oyuncu hazır olarak sivasspora katılır...
|
Rovasata golleri superdi, bende beyendim