Tecrübeli Yiğido
400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556
|
Cevap: Aras'a Veto Geldi
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
yazmıyım dedim yinede dayanamadım,öncelikle israil benim gözümde devlet filan değildir,ortadoğuda abd ve diğer siyonist ülkelerin sağdaki soldaki yahudileri toplayıp ,bölgedeki müslümanları sindirerek kurulmuş ,abd uşağı terörist ülkedir,bu ülkeyi tanıyanı, ben insan olarak tanımıyorum,sivasspor yönetiminin ve ahmet arasın israil takımına tavır koymasınıda takdirle karşılıyorum ,ancak herşeyin bir uslubu vardır bu şekilde değilde ,biz bu oyuncumuzu satmak istemiyoruz denilebilirdi,ahmet arasda israilde oynamak istemiyorum diyebilirdi,yarın bu takımda begendiğimiz oyuncu çıksa almaya kalksak deselerki ,bizde sivaslılara verecek kedi bile yoktur hoşumuza gidermi?uluslarası ilişlilerde duygusallık yoktur ,karşılıklı çıkar ilişkisi vardır,nasılki suriyeye iran ,rusya,çin destek oluyorsa,nasılki abd ,hiç hazetmediği islamcılara afganlılara, çeçenlere , destek oluyorsa ,bu işler hep böyledir,mademki hepimiz yiğido geçiniyoruz,mademki hiçbirzaman haKsızın yanında olmayacağız ,bunu tam olarak yapmak lazım,eğer mutfagında profilo buzdolabı kullanıyorsan,iftarsofranda cocacola pepsi varsa,danone yoğurt yiyorsan,altında mercedes ,pejo ,ford araç araba varsa ,onlarada goodyear lastik takıyorsan ,chelden bp den petrol dolduruyorsan,marlboro cigara tüttürüyorsan çamaşırlarınızda omo, arielle yıkanıyorsa,gibbs le traş oluyorsan,tang le içini ferahlatıyorsan,alarko şofbenle evini ısıtıyorsanız ,pantenle blendaxla banyo yapıyorsan ,hiç kusura bakmayın bu protestonun hiçbir anlamı yoktur,ayrıca 1 milyon insanın ölümüne yardım yataklık yapmış,yüzbinlerce kadının kızı hapishanelere tıktırıp sistemli tecavüz ettirmiş,bu katil ve tecavüzcülere ülkemizde kol kanat germiş,bombaların taşınmasına yardım etmiş ,bombaların müslümanların başından aşşağı yağdırılması için havvalanlarını sonuna kadar açmış ,500 bin sorti yaptırmış zihniyeti meydanlarda bugüne kadar protesto etmeyip, bide şakşakçılığını yalakçılığını yapanların ,saMİmiyetine inanmıyorum ,ha filistinlilerin başından aşşağı bomba yağmış, ha ıraklının farkedermi?
|
Bin kere teşekkür butonu olsa bin kere teşekkür ederdim. Okuduğum en güzel yorumlardan bir tanesi. Eline, yüreğine sağlık hocam.
|