Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 
|
Cevap: İstifa Değerlendirmesi
bu türkiye ligi farklı 1 lig,r.carlos fb de oynadığı zamanlarda ve şimdi fb ve diğer büyütülmüş takımlar hakemler tarafından kolandığı için burayı güllük gülüstanlık sandı,kafasında hayal ettiği temiz futbol oynattı,ilk geldiği sezon herkesin kesin küme düşerler dediği takımla ,forvetsiz ve kalecisiz, onca hakem katliamına rağmen uefaya soktu,malum nedenlerden gidemedik ,bu onun t.derektörlük hayatındaki ilk şok oldu ,bu şoku futbolcularda ,yönetimde bitürlü atlatamadı ,takımın eksikleri ortadayken yönetim oralı bile olmadı,nerde işe yaramaz adam var onları aldı,bu kötü gidişatta hiçmi r.carlosun suçu yok ?mutlaka var,hemde çok var,bikere kendisine çok yardımcı olan lopezi göndermeyecekti,sezona tecrübeli kaliteli bir kaleciyi,adam gibi bir forveti,adam gibi stoper ve ortasaha oyuncusunu aldırmalıydı,almıyorlarsa sezon başında ayrılmalıydı,takımın kondisyon sorununu bitürlü halledemedi,geçen sezon sivasspor öyle ısırıyor basıyorduki ,busezon bunu göremedik,oyuncu değişiklilkerini [yedekler işe yaramasa bile]çok geç yapıyordu ,rakip takımların teknik analizini ,istatistik bilgilerini alıp ona göre bir oyun şekliyle oynatmıyordu,erciyes neyse,fb yede öyle oynatıyordu,hakem hatalarınıda hesaba katarsak ,böyle kötü sonuçlara katlanmak zorunda kaldık,türkiye şartlarında hiçbir takım r.carlosa tahammül ettiğimiz kadar tahammül etmezdi,biz ettik,çünkü ortada büyük bir orantısızlık vardı,oynadığımız maçlarda tüm istatistikler bizim lehimize olsada bitürlü sonuca yansıtamıyorduk,gs maçında 8 net pozisyon bulduğumuz halde ,sahadan biz yenik ayrılıyorduk,şanssızlığımızı bu hafta ,gelecek hafta ,öbür hafta kırarız diye bekledik ,herhafta maalesef ,hakem hataları,futbolcuların ruhsuz ,beceriksiz,egoist oyunları yüzünden o şanssızlığı bitürlü kıramadık,başkaları gibi rakibi tekme tokat indirme futbolunu,10 kişiyi ortasahaya dizip çanakkale geçilmez futbolunu oynatmayıp ,sivassporu real madrid ,barcelona gibi oynatma sevdasına düşünce olmadı ,bu ,hacı muroyla mercedes gibi hız yapmak gibi bişeyoldu,maalesef ülkemizdeki tüm teknik direktörlerin ,kaderini paylaşmış oldu ,benim şahsi kanaatim,r.carlos hocalık kariyerine iyi başladı ,kendini ispat etti,daha iyisi de olabilirdi,maalesef başta kendi hataları olmak üzere,yönetimin cimriliği,hakemlerin şerefsizliği,futbolcuların odunluğu , buna izin vermedi,bundan sonraki hayatında ,teknik direktörlük hayatında üstün başarılar diliyorum ,kendisine emekleri için teşekkür ediyorum
|