Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 04.03.2015, 08:45   #1551
mehmetcik58
Yiğido

mehmetcik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetcik58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Herkese mrb Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var! Aşağıda ki resimlerde de gördüğünüz gibi Bu çatı kaplamadaki çatının ucuna kadar kaplama yapmıyorlar. Merak ettiğim konu ise neden kaplama yapmıyorlar da yarısına kadar yapıyorlar... Yoksa o kısım saha çimleri için güneş girsin diye şeffaf çatı mı olacak? Halbuki proje resmine baktığımızda çatı komple aynı kaplamadan oluşuyor. Bilen biri varsa açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...

Alt 04.03.2015, 15:20   #1552
eXi
Yiğido

124 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 eXi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

evet stadın uç kısımları şeffaf bir maddeden yapılacak yeni stadyumların çoğu bu şekilde (soğuk iklim bölgeleri).
Alt 04.03.2015, 15:23   #1553
eXi
Yiğido

124 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 eXi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Oldukça eski bir görüntü (google earth)

Alt 04.03.2015, 23:16   #1554
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

üstümüze yağmur kar düşmesinde rengi sorun değil.
Alt 11.03.2015, 16:23   #1555
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas'a yapılan stadı 33.000'lik daha iyisini istiyoruz dediğimizde olaya (siyaset karıştıran) muhalefet olan hemşerilerime deniz doldurularak Trabzona yapılan kompleksin fotoğraflarını göstereceğim. Fazlasını isterken bırakın başkalarından kendi hemşerilerimiz muhalefet olur!! Ben buna anlam veremiyorum. Trabzon'un nüfusu çok mu fazla?
Bizim stadyumumuz 25.000 kişilik 106 milyon TL proje maliyetinde ve stadyum 160 bin metrekarelik bir alanda inşa ediliyor.
Trabzonspor’unki ise, 41 bin 461 seyirci kapasiteli, 795 bin metrekarelik alana yapılacak. Yapılacak tesislerin maliyetinin 230 milyon lira olacak.

Anlayanadır...!
Alt 11.03.2015, 21:10   #1556
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
anilcan213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas'a yapılan stadı 33.000'lik daha iyisini istiyoruz dediğimizde olaya (siyaset karıştıran) muhalefet olan hemşerilerime deniz doldurularak Trabzona yapılan kompleksin fotoğraflarını göstereceğim. Fazlasını isterken bırakın başkalarından kendi hemşerilerimiz muhalefet olur!! Ben buna anlam veremiyorum. Trabzon'un nüfusu çok mu fazla?
Bizim stadyumumuz 25.000 kişilik 106 milyon TL proje maliyetinde ve stadyum 160 bin metrekarelik bir alanda inşa ediliyor.
Trabzonspor’unki ise, 41 bin 461 seyirci kapasiteli, 795 bin metrekarelik alana yapılacak. Yapılacak tesislerin maliyetinin 230 milyon lira olacak.

Anlayanadır...!
güzel kardeşim ,sizinle aynı şekilde düşünüyorum,ancak şu ortamda trabzonla ,sivası kıyaslamak adaletli olmaz,iktidar onların elinde,hani şu lobi denilen şey hepsi onların ellerinde,senin şehrine 7 yıl önce söz verilip daha gecen yılın sonuna doğru ancak inşaata başladılar ,trabzonun stadı bizden önce bitecek bak gör,stadımıza gelince ,bi videosunu izledim,2 işçi birbirine sesleniyor,sesleri çok net yankılanıyordu,şöyle 10 15 bin kişi aynı anda bağırsa ses akustiği çok güzel olacak gibi duruyor,ancak şöyle fiziksel olarak bakınca ,üst katla ile alt kat arasındaki orantısızlık öyle göze kötü görünüyorki ,insanın bu stada sevinesi gelmiyor,2 3 basamak daha koysalaRdı hem stad kapasitesi 30 bini bulurdu,hemde şöyle bakınca, birçok avrupa stadındaki gibi güzel görünürdü,stad proje aşamasındayken basbas bağırdık ancak sesimizi kimseye duyuramadık,baştada kulüp başkanı,il gençlik spor müdürcüğü,sivasın hakkını savunacağına birilerine yalakçılık peşinde koşan yerel medyamız , sesimizi gerekli mercilere duyuracaklarına stadı dolduramıyoruz ,işte masraf olmasın diye milletin gazını alma peşine düştülerbu fikirlerin kimseye hakaret edilmeden dile getirilmesi gereken bu sitedeki, bazı yandaş moderatörler buralarda ,senin benim gibi düşünenleri haksız şekilde susturmak için yasaklaDılar,utanmadan bide küfürden dolayı yasaklandınız yazdılar,stadın kabası bitti busaatten sonra yapacak bişey yok,umarım açılışı ptt liginde yapmayız .
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.03.2015, 21:15   #1557
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

şu stadyumun inşaat resimlerine hevesle bakmamız gerekirdi. atılan her bir adımı, koyulan her bir tuğlayı, çakılan her bir çiviyi hevesle izlememiz lazımdı.

ama maalesef bu heves yok. yapı ortaya çıktıkça, sivas'a atılan kazık da kendisini gösteriyor. orjinal projesi bozulmuş bir inşaat var ortada. dışarıdan bakınca 40 bin içerinden bakınca 27 bin kişilik bir stadyum.

hadi bunu geçtim, her defasında resimlere baktığımda tribünlerdeki orantısızlık beni rahatsız ediyor. alt tribün ile üst tribün arasındaki o lanet olası orantısızlık göze batıyor. yolun ortasındaki at pisliği gibi dikkat çekici ve moral bozucu.

arkadaş obezite nasıl bir insanın göbeğini ve poposunu şişiriyor ve tanrının yarattığı insanın şeklini bozuyor ve göze hoş gelmeyen bir görüntü ortaya çıkartıyorsa; aşırı zayıflık nasıl bir insanı çirkin gösteriyorsa, şu stadyumun alt tribün ve üst tribünü arasındaki orantısızlık da aynı hissi uyandırıyor bende.

bir sivaslı ve sivassporlu olarak bu stadyumun kapasitesini düşüren adam/adamlara hakkımı helal etmiyorum. zehir zıkkım olsun, Allah belanızı versin. şöyle ağız tadıyla stadyumumuzu takip edemiyoruz. millet dalga geçiyor çatısıyla, tribünüyle...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.03.2015, 23:03   #1558
34yigido34
Tecrübeli Yiğido

185 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 34yigido34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu stadyumun inşaat resimlerine hevesle bakmamız gerekirdi. atılan her bir adımı, koyulan her bir tuğlayı, çakılan her bir çiviyi hevesle izlememiz lazımdı.

ama maalesef bu heves yok. yapı ortaya çıktıkça, sivas'a atılan kazık da kendisini gösteriyor. orjinal projesi bozulmuş bir inşaat var ortada. dışarıdan bakınca 40 bin içerinden bakınca 27 bin kişilik bir stadyum.

hadi bunu geçtim, her defasında resimlere baktığımda tribünlerdeki orantısızlık beni rahatsız ediyor. alt tribün ile üst tribün arasındaki o lanet olası orantısızlık göze batıyor. yolun ortasındaki at pisliği gibi dikkat çekici ve moral bozucu.

arkadaş obezite nasıl bir insanın göbeğini ve poposunu şişiriyor ve tanrının yarattığı insanın şeklini bozuyor ve göze hoş gelmeyen bir görüntü ortaya çıkartıyorsa; aşırı zayıflık nasıl bir insanı çirkin gösteriyorsa, şu stadyumun alt tribün ve üst tribünü arasındaki orantısızlık da aynı hissi uyandırıyor bende.

bir sivaslı ve sivassporlu olarak bu stadyumun kapasitesini düşüren adam/adamlara hakkımı helal etmiyorum. zehir zıkkım olsun, Allah belanızı versin. şöyle ağız tadıyla stadyumumuzu takip edemiyoruz. millet dalga geçiyor çatısıyla, tribünüyle...
Gardas cok güzel yazmissin ama bizim sivasliya herşey mustehak şuana kadar sivasa çivi dahi çakmayan insanlara %70 oy veriyorlar
34yigido34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 34yigido34'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.03.2015, 23:52   #1559
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Valla sebastiyan altına imzamı atıyorum, hiç bakasım gelmiyor yeni resimlere. Bu kadar kötü bir çatı hayatımda görmedim. O çatı ayaklarının masrafıyla bu stad 40.000 kişilik yapılırdı be. Bu stadı bu hale getirenlere yazıklar olsun.
Alt 16.03.2015, 10:11   #1560
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

-stadyum ve spor kompleksimizle ilgili daha ayrıntılı bilgiler var.

http://www.milliyet.com.tr/sivasspor...3-skorerhaber/

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni