11.03.2015, 21:10
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 
|
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alıntı:
anilcan213 Nickli Üyeden Alıntı
Sivas'a yapılan stadı 33.000'lik daha iyisini istiyoruz dediğimizde olaya (siyaset karıştıran) muhalefet olan hemşerilerime deniz doldurularak Trabzona yapılan kompleksin fotoğraflarını göstereceğim. Fazlasını isterken bırakın başkalarından kendi hemşerilerimiz muhalefet olur!! Ben buna anlam veremiyorum. Trabzon'un nüfusu çok mu fazla?
Bizim stadyumumuz 25.000 kişilik 106 milyon TL proje maliyetinde ve stadyum 160 bin metrekarelik bir alanda inşa ediliyor.
Trabzonspor’unki ise, 41 bin 461 seyirci kapasiteli, 795 bin metrekarelik alana yapılacak. Yapılacak tesislerin maliyetinin 230 milyon lira olacak.
Anlayanadır...!
|
güzel kardeşim ,sizinle aynı şekilde düşünüyorum,ancak şu ortamda trabzonla ,sivası kıyaslamak adaletli olmaz,iktidar onların elinde,hani şu lobi denilen şey hepsi onların ellerinde,senin şehrine 7 yıl önce söz verilip daha gecen yılın sonuna doğru ancak inşaata başladılar ,trabzonun stadı bizden önce bitecek bak gör,stadımıza gelince ,bi videosunu izledim,2 işçi birbirine sesleniyor,sesleri çok net yankılanıyordu,şöyle 10 15 bin kişi aynı anda bağırsa ses akustiği çok güzel olacak gibi duruyor,ancak şöyle fiziksel olarak bakınca ,üst katla ile alt kat arasındaki orantısızlık öyle göze kötü görünüyorki ,insanın bu stada sevinesi gelmiyor,2 3 basamak daha koysalaRdı hem stad kapasitesi 30 bini bulurdu,hemde şöyle bakınca, birçok avrupa stadındaki gibi güzel görünürdü,stad proje aşamasındayken basbas bağırdık ancak sesimizi kimseye duyuramadık,baştada kulüp başkanı,il gençlik spor müdürcüğü,sivasın hakkını savunacağına birilerine yalakçılık peşinde koşan yerel medyamız , sesimizi gerekli mercilere duyuracaklarına stadı dolduramıyoruz ,işte masraf olmasın diye milletin gazını alma peşine düştüler bu fikirlerin kimseye hakaret edilmeden dile getirilmesi gereken bu sitedeki, bazı yandaş moderatörler buralarda ,senin benim gibi düşünenleri haksız şekilde susturmak için yasaklaDılar,utanmadan bide küfürden dolayı yasaklandınız yazdılar,stadın kabası bitti busaatten sonra yapacak bişey yok,umarım açılışı ptt liginde yapmayız .
|
|
|