Bizdeki kazma santraforlarla gol atamayacağımız göz önüne alınırsa büyük ihtimal yeniliriz.Ankette galip geliriz çıkmış ama oynanan futbol ortada.Takımın içinde Mehmet yıldız gibi bir adam yok ki Koşmayanı hata yapanı uyarsın.Kaptan adem Allah rızası için takım arkadaşlarını zaman zaman azarla.Herkes kafasına göre oynamasın.Takım ruhu sıfır.Gençler emekliligi gelmiş cisinyo kadar mücadele etmiyor.Yedekler yatmakta.herkes halinden memnun.Başkan ağzını açmıyor.Kos koca transfer sezonu boşa geçti gitti.Takımın küme düşmeside an meselesi.Olan bize olacak.Bilelim ki düşmek kolay çıkmak ise çok ama çok zor.
Güzel oynuyoruz ama kolay gol yiyip zor gol atıyoruz, akabinde iyi oynayarak kaybediyoruz, bunun için ben karamsar tablo çizen arkadaşlara katılmıyorum, süper ligde en iyi pas yapan takımlardan biriyiz, ayrıca takımda, teknik kapasitesi yüksek oyuncularımız çok, unutmayın ki her inişin birde çıkışı vardır, yeterki ümidinizi kaybetmeyin, takıma destek olun ve sahip çıkın. ALLAH C.C. yar ve yardımcımız olsun.
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bizdeki kazma santraforlarla gol atamayacağımız göz önüne alınırsa büyük ihtimal yeniliriz.Ankette galip geliriz çıkmış ama oynanan futbol ortada.Takımın içinde Mehmet yıldız gibi bir adam yok ki Koşmayanı hata yapanı uyarsın.Kaptan adem Allah rızası için takım arkadaşlarını zaman zaman azarla.Herkes kafasına göre oynamasın.Takım ruhu sıfır.Gençler emekliligi gelmiş cisinyo kadar mücadele etmiyor.Yedekler yatmakta.herkes halinden memnun.Başkan ağzını açmıyor.Kos koca transfer sezonu boşa geçti gitti.Takımın küme düşmeside an meselesi.Olan bize olacak.Bilelim ki düşmek kolay çıkmak ise çok ama çok zor.
Ankette tabi SİVASSPOR çıkacak bura SİVASSPOR sitesi Elin gayserisine mi oy verelim seni bu kadar niye şaşırttı ?
REAL MADRİD'lede maç yapsak yine kazanan SİVASSPOR derim bu değişmiş kuraldır benim için SİVASSPOR taraftarı olarak ve gayseri altı üstü ptt takımı oradada onları yedek kadromuzla yenecek gücümüz var kardeş hamsileri iyi bilir bizi sıra pastırmacılarda...
TRT ekranında ve ATV haberde anadolu derbisi diye lanse edildi. Derby demek aynı şehrin aynı ligde oynayan takımları arasındaki müsabakalardır. kayseri sivasa göre küçük takımdır ve arasında oynanan maçlar derby olamaz
cok zor hakıkaten kayserı ıyı bır ekıbı var hep superlıg tecrubesı olan oyuncula pek umıtlı degılım ama mac ortada dıye dusunuyorum kupadan zıyade lıg bızım ıcın cok onemlı
TRT ekranında ve ATV haberde anadolu derbisi diye lanse edildi. Derby demek aynı şehrin aynı ligde oynayan takımları arasındaki müsabakalardır. kayseri sivasa göre küçük takımdır ve arasında oynanan maçlar derby olamaz
Yıllardır süren bir tanımlamadır, oyunlara bile konu olmuştur. (Bkn. Football Manager, FIFA) O yüzden bu geleneksel bir şeydir, derbinin ve tanımının ne olduğu neyden oluştuğu çok önemli bir şey değil, Türkiye'de derbi tanımı olmadan öncede bu maçlar yapılıyordu ve derbi tanımı gelince yine bu maçlar yapıldı ve bu maćlara da bu isim konuldu, o yüzden sıkıntı yok ..