Cevap: Yaptıklarım unutulmasın
Kıymetli Yiğidolar,
Şu ana kadar sustum. Yutkundum. Hiçbir şey yazmasam tarih önünde sorumlu olacaktım.
Sivassporumuzun sonsuza kadar tek/biricik gönüldaşları. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözünde Sivasspor ve bizler ana ve çocukları gibiyiz. Değişmeyen ve değişmeyecek tek gerçek budur.
Aatif Chahechouhe'ya selam ve saygılarımı iletirim. Sivassporumuz forması altında kendisine sonuna kadar destek vermek taraftarlık icabıdır. Bazı kısa hatırlatmalar.
1) Sivasspor Aatif Chahechouhe dan önce de vardı. Sonra da inşallah sonsuza kadar var olacaktır. Sivas varsa Sivasspor zaten var olacaktır. Bizim için emri-hak vaki olduktan sonra da Sivasspor var olmaya devam edecektir
2) Sivassporumuz şanlı tarihi başarılarla doludur. Kimler geldi kimler geçti. Cesim Yalçınkaya, Feridun, Mustafa, Mehmet, Dimitri (1974-75 ler). Mehmet Yıldız, Musa Aydın, Fini Balili, Pedriel Suarez, Kamil Pawel Grosicki (Manisaspora aynı maçta 3 gol birden), İvan Çetkov (Kasımpaşaya deplasmanda 4 gol birden) daha daha niceleri. İsmini burada yad edemediklerimin affına sığınıyorum.
3) Ben taraftarım. Ve her oyuncuyu bilimsel ve ahlaksal sınırlar içinde kalarak eleştirme hakkına doğal olarak sahibim.
4) Aatif Chahechouhe ya Mersin İdmanyurdu ve kalan öteki maçlarımızda en derin başarılar diliyor, selam ve saygılarımı iletiyorum. Sivassporlu bütün futbolcular ve teknik heyet taraftarlarının gönlünde taht kurmuşlardır. Sonuna kadar desteğimiz sizinledir. Kuşkusuz yönetim ve taraftar doğal ve ayrılmaz bir bütündür.
5) Bütün yiğidolara (az önce belittiğim gibi yönetim ve taraftar bir bütün olarak sonsuza kadar yiğido ailesinin en doğal üyesidirler) selam ve saygılarımı iletirim.
|