Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

BİZ DAHA NEYİN HESABINI YAPIYORUZKİ ?
Alt 05.09.2007, 21:39   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart BİZ DAHA NEYİN HESABINI YAPIYORUZKİ ?

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Malum olaylardan önce Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak´la Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy İstanbul´da Albayrak´ın sahibi olduğu Yeni Şafak Gazetesi´nde bir araya geliyorlar.

Bir araya gelme nedenleri, Hükümetle arası bozuk olan Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy´un arasını bulmak! Yani Trabzon kulüp başkanı Nuri Albayrak Federasyon-Hükümet arasında köprü olup tarafların arasını bulacak. Bu buluşma talebi Federasyon Başkanı Ulusoy´dan gelmiş, Albayrak´ta Ulusoy´u kıramamış,onun içinde sahibi olduğu gazetede toplanmışlar.Bunları neredenmi biliyorum. Yıllar önce Türkiye Gazetesinde birlikte çalıştığım Trabzon muhabiri M.Tahir Kum anlattı. Yok hayır sadece bana değil, bir televizyon programında milyonların huzurunda anlattı bunları..

Nuri Albayrak´la Federasyon başkanının ilişkisi sadece hemşehri olmaktan ibaret değilmiş. Nuri Albayrak Federasyon seçimlerindede Ulusoy´la açık açık destek verdiği içinde şimdi çok rahatlıkla Eğer Sivas maçıyla ilgili bizim istediğimiz kararı vermezsen desteğimizi çekeriz diyebiliyor.
Sakın Trabzonlu kardeşlerim beni yanlış anlamasın. Zira, Milli konularda her zaman Trabzonluları takdir etmişimdir.Onun içinde bu yazacaklarımın Trabzon´u sevip sevmemekle bir alakası yok, olamazda..

Geçen gün bir yerde okuduğum haber dikkatimi çekti. Milli takımlarda görevli 30´un üzerinde Trabzonlu hoca varmış. Bunların çoğuda Trabzonspor´da forma giyen eski futbolculardan oluşuyormuş. Bir yerde Trabzonlulara bir birlerini tuttukları için gıpta ediyorum,ama benim demek istediğim,kabul edelim veya etmeyelim, Türk Futbolunun Federasyonunda kesinlikle ve kesinlikle Trabzonluların borusu ötüyor. Bu yukarıda yazdığım bir kaç olay sadece bizim bildiğimiz duyduğumuz olaylar, ya duymadıklarımız?

İstanbul dışında şampiyon olan ilk ve tek takım olduğu için bizlerin ayrı bir sempatisini kazanan Trabzonspor´un, alınan bu kararlarla hak ettiği cezayı almadığı aşikar. Ancaak, itibar yönünden çok şeyler kaybettikleride ortada.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil