Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Seçenekler Arama Stil

Sivasımız İçin Sms Atarmısınız?
Alt 24.12.2007, 22:24   #1
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Beitrag Sivasımız İçin Sms Atarmısınız?

Öncelikle bizi sivasımızı tüm dünyaya tanıtan butun futbolcu Abileriminden allah razı olsun. Ben turizm işiyle ugrasıorum ve bu hafta noel olması nedeniyle istanbulda baya turist var. Gelen turistlerin ortak olarak sölediği istanbulun güzelliği değil sadece Siiiwasss, Siaz falan diolar dillerinin döndüğü kadar bundan daha buyuk mutluluk olabilir mi km lerce uzaktan gelmişler ve sivas nedir diye soruyolar. Onlara sivası anlatmak gercekten harika.

Bizim teknik heyetimiz futbolcularımız Sivası böylesine güzel bir sekilde tanıtmanınm bi karşılıgı olamaz bence.Ama ben sivaslı bir genç olarak sivassporumuz için bişeyler yapmak istedim. Benim herhangi bir kredi kartım olsa sivassporum için oturdugum yerden bi bagıs yapabilirim ama yok maalesef bankaya gitmekte insanara zor geliyor.Bunun İçin en mantıklısı ve daha geniş kitlelere ulaşmak için telefon oparatörleriyle anlasarak Sms göndermek faydalı olacagı fikrindeyim. örnegin tum oparatörlerden 58 58 'e gönderilebilir...

Ben varımmmm arkadaşlar kardeşler ve abiler
spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil