Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Uygun Adım Marş
Alt 11.12.2008, 10:09   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Uygun Adım Marş

İsmail MUT / Sivaspostası

UYGUN ADIM MARŞ..

Sivasspor şampiyonluğun en büyük adayıdır.

Bu kadar iddialı bir cümleyi Sivasspor’un artılarını gördüğüm için yazmak istedim.

Futbol kriterlerine göre değerlendirildiğinde şu anda görünen o ki Türkcell Süper Ligi Sivasspor’ un bariz bir şekilde üstünlüğüyle geçmektedir.

Son yıllarda oynadığı futbol ve duruş ile futbol kamuoyunun takdirini kazanmış ve hiçbir gereksinmeye maruz kalmadan sadece ve sadece güzel futbol oynama mantalitesiyle bu takım artık bundan böyle kesinlikle şampiyonluğun en büyük adayı konumundadır.

Bu haftayı İst.B. Ş’i deplasmanda yenerek son dört haftayı kalesinde gol görmeden geçiren Sivasspor maça üç puan üzerine kurulmuş ofansif futbol anlayışıyla çıkarken üç stoperle maça başlayan İ.B.Ş’nin ise açıkça Sivasspor’dan çekindiği sahaya yansımıştır.

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’u yeneceğimizin sinyalini maçın daha birinci dakikasında verdik. Top toplayıcısından topu çabuk atması için çırpınan bir Sivasspor’lu futbolcusunun hareketi maça odaklanma ve kazanma azmini ortaya sermişti.

Maçın başlamasıyla Sivasspor’un üstünlüğü hemen fark edilmiştir, değerlendirilemeyen net gol pozisyonlarının sonucunda son haftaların flaş ismi Bilika’nın attığı gol ilk yarının sonucunu belirlemiştir. Sivasspor ikinci yarıda gol ayakları Mehmet ve Ballili ile iki gol daha bularak maçı 3-0 kazanıp kalan iki hafta sonunda ilk yarıyı lider bitirme sinyallerini vermiştir.

Futbol bir keyif oyunudur seyrettikçe zevk ve keyif alacaksın Sivasspor işte öyle bir şey.

Olimpiyat stadını dolduran 15 bine yakın taraftar işte bu keyfi tatmışlardır.

Ne mutlu onlara ki böyle bir takımları var.

Sizlerde keyif almak ve mutlu olmak istiyorsanız, yapacağınız şey Hacettepespor maçında türbinde yerlerinizi alarak takımınızı sonuna dek sadece desteklemek ve motive etmek.

Saat 14.00 de Cumartesi günü 4 Eylül stadında buluşmak üzere…

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
adım, marş, uygun

Seçenekler Arama
Stil