Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Sivas`ın Çektikleri
Alt 19.02.2009, 10:28   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas`ın Çektikleri

Abdullah YİĞİT / FotoMaç

Sivasspor, kimseden çekmedi Anadolu takımlarından çektiğini! "Anadolu takımları ve taraftarları Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor" deniyor ama alınan sonuçlar ve hiç de öyle söylemiyor. Sivas'a en yakın illerden birisi olan komşusu Kayserispor'la iki maç oynuyor ve Sivas'ın kaybı 4 puan! Ligde şu ana kadar 2 yenilgi alıyor ve bunlar Ankaraspor ile Antalyaspor'a karşı, yani kayıp 6 puan! Eskişehir, Bursa ve Trabzon beraberlikleri de cabası! Şunu söylemek istiyorum: Futbolda duygusallığa yer yok, olmamalı da... Bizim insanımız bu durumlarda çok güzel senaryolar yazar. Ben iddia ediyorum, eğer Sivasspor, Bursa maçını kazansaydı birçok köşe yazarı maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'un el ele tribünleri selamlamasından mutlaka bir şeyler çıkarırdı. Aynı şekilde komşusu Kayserispor'la oynadığı maçı da kazansaydı yine homurdanmalar olurdu.

Sapla saman karışmasın
Sivasspor'un bu anlamda kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Bu şekilde şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi! Sivasspor'un istediği, bütün maçlarda hakemlerin adaletli olması ve maçı hak edenin kazanması... Sivasspor'un son iki sezondur Süper Lig'deki müthiş başarısı ister istemez futbolseverlerin sempatisini kazanmasına neden oldu. Bu da gayet normal. Kolay değil... Süper Lig, bir futbolcuya 20 trilyon verilen oldukça zorlu bir arena. Böyle bir ligde 300-500 bin dolar maliyetle alınan futbolcuların gösterdiği başarılı tabii ki sempatizan bulur, alkışlanır! Ben diyorum ki "Dananın altına buzağı aramak" yerine Sivasspor'un buralara nasıl geldiği araştırılsa, Türk futbolu adına daha hayırlı işler yapılmış olur.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
Çektikleri, sivas`ın

Seçenekler Arama
Stil