Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 1 - İstanbul B.B. 2
Alt 09.05.2009, 22:29   #12
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sivasspor 1 - İstanbul B.B. 2

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yav birakin gonullerin sampiyonlugunu ne cahilce yorumlar be kim seviyo sivasi sivasliyi be francaya gelmeden yillarca gurbette calistim nere gitsem sivasliyim desem yukardan baktilar kesin gozuyle baktigimiz isleri sivasliyiz diye bize vermediler gecin bu ayaklarigonullerinmis pehhh bunlar hurafe kendini kandirmacadan baska bisey degil amma iyi oluyo bize hakediyoz ve istemeyerek sunu solemek istiyom abi trabzon taraftarina kizardim cok fanatik takima baski yapiyolar diye amma bence azda olsa haklari var tamam cok olmasada takim bu kadar rahat olmamali seyircisinin baskisinida hissetmeli uzerinde dunyanin hic biyerinde sivasspor oyunculari kadar rahat olan futbolcular yokturdur bizim usak cekirdek yer gol olunca bagirir faulde hakeme kufreder baska bi sey yok eseegi modullamazdan gitmlez futbolcularda istiyo abi illa durteceksin cok rahat biraktik bulent uygunda cikip cikip suc benim suc benim ayaklariyla onlari iyice simartti iyi yenilirsek bisi olmaz hoca baskiyi alir ustumuzden rehavetiyle oyun oynuyolar maci fransizin biriyle seyrediyom sizin hocanin amatormu diyo bu sahadaki kel ne yapiyo bu peyzan kim diye kastettigide mehmet yildiz coban gibi geziyo sahada diyo
adami dovemisin sevemisin misafirimdi sinirden ne yapacam bilemedim neyse bulent hoca sen git oyuncularinla onuncu yil marsi dinle turbulansi antrenmanlarinda oyna ve lhasil kelam senden bi halt olmaz olan sivasa sivassporluya oldu yaktin bizi sende yanasin seni zaten hic sevmezdim sayende sivasi sevmeyen sayisida artti cikip gonullerin sampiyonuyuz deme bidaha birde senin yuzunden bazi ********ler siteye girip sivasa sivaslilara sivasspora ana avrat kufretmis ben alinmiyom bunlarin sebebi sensin yoksaa sanmamki hic bi ucube bi sivaslinin yuzune ana avrat kufretsin yuregi yetmez ben sivaslilara edilen kufru sana itham ediyom s****r git artik senin yuzunden kufur yiyeceksek s*****m senin gibi hocayi futbol oynat kari gibi laf salatasi yaptirma siteye girip o kufurleri gorunce kan beynime firladi
eyvallah kardesim dediklerinin noktasina virgülüne kadar katiliyorum , bende gurbetteyim , kimse sivasi ve sivaslilari sevmiyor , bu bülent hocanin sayesinde sivasa ve sivaslilara iyice antipatileri cogaldi, aklima her sey gekliyor, belkide bülent maci satmista olabilir, bu ne rezillik yaa , sampiyonluga oynayan takim böylemi ioybnar arkadas , hadi gecensene tecrübemiz yoktu , stres dedik , peki bu sene ?? ayni futbolcular degilmi yaa, eger bülentin hatalari olmasaydi simdiye sampiyonlugumuzu ilan etmistik , yaziklar olsun , suc bülent hocanin ve futbolcularin , taraftarin ve en büyük suv YÖNETIMINDIR, BÜLENT HOCAYA HIC MI BASKI YAPILMAZ AL GÜLÜM VER GÜLÜM , OLACAGI BUYDU
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
sivasspor, İstanbul

Seçenekler Arama
Stil