Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar
Alt 25.05.2009, 11:40   #11
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

Alıntı:
Horozigo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayır okumama gerek yok alemdargokhan. yanlış anlamadım, bilakis konuşman itici geldiği için o cevabı yazdım. Biz Denizli de Sivas'ı yenseydik buradaki kardeşlerim yine Denizli için güzel şeyler düşünürlerdi. Antep de şaibe arayarak yanlış yapmış olabilirler ama Denizlispor da neden şaibe aranmıyor diye bir soru gelir akıllara! Bilmem anlatabildim mi ?

Sivaslı arkadaşlarımdan ricam burası bizim yani Denizlisporumuzun başlığı, lütfen alakasız yorum ve kişilerle başlığımızı kirletmeyin! (Samimiyetinize güvenerek yazdım)

Gökhan Gürlek / Denizli
kardeş sizin başkanınız geçen sene fb ile oynadığı maçta star tv de spor proğramını arayıpda maçtan sonra her şeyiaçıklayacam diye söyleyip,fb yi yendiğinizden sonra neden sus pus oturdu da ses çıkarmadı.Bırak ya şaibe yokmuş,bu söylediğini bilmeyen yer güzel kardeşim.Ben denizliyi şahsen çok severim.Çok iyi dostlarım var orda.Çivril ilçesini neredeyse tamamen tanırım.Futbolunuzu da bilirim.Ligde başarılar.Gönlümüzden geçen bjk yi kendi evinizde yenmeniz.İnşallah vestel bjk maçındaki gibi ilk 10 dk da 5 gol olmaz.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
denizlispordan, saygı, selamlar, sevgi

Seçenekler Arama
Stil