Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı !!!
Alt 23.09.2009, 13:14   #11
yorgun(58)
Yiğido

yorgun(58) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 yorgun(58) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı !!!

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Genel durumumuzun objektif bir fotorafini cekmeye calismis.önemli birkac ayak eksik kalmis ..

1. Basaridan payini alamayan sadece taraftar degil.sahada terini akitan hic bir futbolcuda bu basariya ortak edilmemeistir.

2.Inanin bir yilin 25-30 tirilyon gelirini degil son 4 yilin 70 tirilyona yakin gelelirinide soruyoruz nasil kullanildi izah istiyoruz ama masal dinliyoruz...

3-Sivaslinin SivasSporunda neden Sivaslilar altyapida yer alamadigini soruyoruz.

4-Türkiyenin Önemli Süperlig takimlari Bizim genc takimimizdan Paf takimlarina oyuncu alirken biz neden degerlendiremiyoruz soruyoruz..

5-Türkiyede iki yil önce sampiyon olmus bir paf takimimiz vardi neden bu takimdan bir kac futbolcu kadroya alinmadi soruyoruz.

6- Bu yilki transfer politikalarindaki yanlisliklarini örtbas etmek icin kaliteli bir kadro kurduk masalinin uyutmadigini baska masallari olup olmadigini hep soruyoruz.

7. Taraftarini hice sayan yasadigi ekmek yedigi sehre saygisi olmayan sadirganlik yapan yada yaptiran onlara kafan tutan.... Basinda oldugu takima sorumluluk aldigi yere bu kadar sorumsuzluk yapilirmi soruyoruz.

bunlarin disinda daha yüzlerce sorulmasi gerekenleri soruyoruz ama bir laf vardir kapi duvar olup geri dönüyor . Beslemeler nara atiyor.....
aynen katılıyorum sana kardeş ve çok net anlatmışlar sivas sporu ve birkaç duyum da ben aldım nekadar dogru emin degilim ama yönetim ve teknik heyet biraz daha oyalıyacaklar sonra hepsi de istifa bukadar para sadece stadı ısıtmalı yapmaya harcanmadıya yiyenler yedi buyuk ihtimal
yorgun(58) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
bülent, sivası, sylla, uygun, yıktı

Seçenekler Arama
Stil