YÖNETİMDEN DOSTLUK ÇAĞRISI
Sivasspor Yönetimi Kayseri ile yapacakları karşılaşmadan önce dostluk çağrısında bulundu.
Bu zorlu karşılaşmayı önce dostluk kazansın diyen Yönetim kurulu “Bu maça herkes Anadolu derbisi adını taktı. Bu derbiyi diğer derbilerden daha farklı yapan şey dostluk olsun”dediler.
Kayseri’nin haftasonunda Anadolu derbisine ev sahipliği yapacağını söyleyen Sivasspor Yönetim Kurulu “Anadolu derbisinde önemli olan dostluğun kazanmasıdır. Kardeş takımımız olan Kayserispor’la centilmence bir mücadele geçireceğimize inanıyoruz” dedi.
Sivas ile Kayseri’nin her alanda dost olduğunu belirten Yönetim Kurulu, bu bağlarını spor alanında da geliştirmek için çok dostça bir maçın yaşanmasını istediler. Kayserispor karşılaşmasını kazanarak son haftalardaki düşüşlerini sona erdirmek istediklerini de söylerine ekleyen Yöntim Kurulu, “Taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Karşılaşmanın kazanmak için mücadele edecek olan her iki tamımız için de zor geçeceğini düşünüyoruz.
Kayserispor iyi bir takım ama Sivasspor’un da gücü ortadır. Biz kazansak da kaybetsek de sahada ve tribünlerde dostluğun kazanmasını arzu ediyoruz. Kardeş takımımız Kayserispor’la yapacağımız karşılaşmada her iki takımın futbolcularının ve taraftarlarının centilmen olmalarını istiyoruz.
Çünkü Kayseri ve Sivas illeri kardeş takımdır. Bizde bu kardeşliğin davem etmesi için bu tansiyonu yüksek maç öncesi herkesi dostluğa davet ediyoruz ” dedi.
|