Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...
Alt 14.04.2012, 21:29   #24
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...

Alıntı:
velibircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün Sivas tribünlerindeki fb bjk gs trabzon formalı yüzlerce insan belirdikden sonra Bütün Bursaspor sayfalarında Bütün tribün sitelerinde Sivasspor tribünlerine laf etmeyen kalmadı.Her zamanki gibi bir kez daha yerin dibine soktunuz Sivasspor taraftarlarını.Bu utanç Sivasspor maçına fb gs bjk hatta trabzon formalarıyla tribünlere gelenlerin , Bu utanç onları görüp engellemeyen tüm staddakilerindir.

Hani Bazılarınızın aklına gelıyordur.Biz neden şampiyon olamadık Bursaspor oldu diye.Söyleyim sizin her tarafınızdan bir takım fışkırıyor da o yüzden.Dün sivas taraftarından fazla olan Bursa taraftarlarından 1 tane istanbul atkı yada forması gıymiş kişi gördünüz mü ? Göremediniz..Bu yüzden onlar şampiyon oldu BİZ OLAMADIK ! OLAMIYACAĞIZ ! O görüntülerden sonra iyi ki de yenilmişiz dedim.

Zaten maç gelmesin istiyordum ne yazıkki de geldi.Ve de Cümle aleme rezil olduk hepinizin sayesinde.Adamlar kalkdı 250 otobüsle Bursadan istanbula geldi benim insanım bir semtden diğer semt e geçemedi.Geçenlerde bukalemun gibiydi.

Resimleri yorumları atmak isterdim ama gerek duymadım.Hepinizden Allah razı olsun Göğsümüzü kabarttınız İYİKİ VARSINIZ ! Adamlara verecek ne cevabımız var nede yüzümüz.Varolun.

Beni tanıyan az çok kimse varsa eskilerden neden bu siteden ayrıldıgımı bilir.Dayanamayıp arkadasın üyeliğinden yazıyordum ara sıra ama artık bundan da yazmıyacağım.Varsa eşe dosta hatrımız kalsın bu utanç konumuz.Hadi eyvallah
Emre

Onlarca hakaretten bir tanesi

paylaşımı yapan arkadas saçmalamıs..neden fb,bjk,gs taraftarlar bızımle bırlıkte oldular sorusuna en buyuk cevap bursasporu kımse sevmedıgı ıcındır..sen ıyısımı yıne buralarda yorum yazma...
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sibur'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
kadar, kafayla, nereye

Seçenekler Arama
Stil