Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Hazırım
Alt 11.09.2012, 23:06   #1
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Hazırım

Sivasspor'un birinci transfer ve tescil döneminin son gününde renklerine kattığı tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak, hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına hazır olduğunu ifade etti.
Geçtiğimiz hafta Bursaspor ile yollarını ayırmasının ardından, transfer döneminin son gününde Yiğidolar ile anlaşmaya varan ön libero, takımdaki son durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dün kırmızı-beyazlı kadro ile ikinci idmanına çıkan Koçak, Sivasspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek; “Sivasspor her zaman hedefi olan, üst sıralarda oynayan bir takım oldu. Geçtiğimiz yıllarda çok iyi kadrolar kurup çok iyi sonuçlar aldı. Bende inşallah biran önce takımıma adapte olurum ve Sivasspor'u geçtiğimiz yıllardan daha iyi bir konuma getiririz"dedi.

Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasına hazır olduğunu söyleyen çiçeği burnunda transfer; "Kondisyondan yana hiçbir sıkıntım yok. İnşallah biran önce yeni takımıma, yeni sisteme uyum sağlayıp sahadaki yerimi almak istiyorum. Takımın bundan sonraki başarısında bende katkıda bulunmak isterim. İnşallah hem benim, hem de Sivasspor camiası için hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Son olarak Sivasspor'a transferinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın büyük fonksiyonu olduğunu vurgulayan Koçak; "2003-2004 yılında Ankaragücü'nde oynadığım dönemde birlikte çalışmıştık. O dönemde gerçekten bana futbol anlamında çok büyük deneyimler katmıştı. İnşallah bundan sonra birlikte çalışarak, takımımızla birlikte yeni başarılara yelken açarız. Öte yandan taraftarlarımız her zaman olduğu gibi bu sezonda bize gereken desteği en iyi şekilde verir. Bizde bu şehri, takımı layık olduğu yerlere taşırız" dedi.

Sivasinsesi

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
hazırım

Seçenekler Arama
Stil