YARDIM KAMPANYASINDAN 126 BİN YTL
Valilik tarafından başlatılan kampanyada toplanan 126 bin YTL`yi Sivasspor’a teslim edildi.
[SIZE=3]Turkcell Süper Ligi`ne yükselmesinin ardından Sivas Valiliği`nce kırmızı-beyazlı ekibe destek amacıyla yaklaşık 4 ay önce başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi`nde bir eğlence programı düzenlendi. Programda, Sivas Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi`nde eğitim gören 55 öğrenci ile öğretmenleri tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu ve Pop Müzik Grubu konser verdi. Vali Hasan Canpolat, burada yaptığı konuşmada, Sivasspor`un ligin ilk devresini başarılı bir şekilde tamamladığını belirterek, kırmızı-beyazlı ekibin başarısının ikinci devrede de sürmesini ve ligi en iyi yerde tamamlamasını diledi. Canpolat, Sivasspor`un kentin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyledi. Sivasspor`un başarılı olması için herkesin destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Sivasspor yararına düzenlenen bu programda konser veren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine de teşekkür eden Canpolat, kampanya kapsamında toplam 126 bin YTL toplandığını belirterek, Yönetime parayı teslim etti.[/SIZE]
|