Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

Şok suçlama!
Alt 29.12.2005, 18:33   #1
MAVİ_BERE
YASAKLI ÜYE

MAVİ_BERE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 MAVİ_BERE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen Şok suçlama!

Futbol Federasyonu’nun, Serkan’ı FİFA’ya şikayet ettiğini ileri süren Aziz Yıldırım, 'Kendilerini kurtarmak için gençleri yakıyorlar' dedi.

Serkan’ın kahramanlığı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan, Futbol Federasyonu’na büyük suçlama. Yıldırım, bazılarının kendilerini kurtarmak için Serkan’ı FİFA’ya şikayet ettiklerini ileri sürdü. İsviçre milli maçı sonrası, Serkan’ın, “Ben de bazı oyunculara vurdum” dediğini duyunca, kendisini çağırıp, durumu sorduğunu belirten Yıldırım, şunları söyledi: “Serkan, ‘Öyle bir atmosfer vardı ki, kahraman olmak için bu lafı söyledim. Ama birşey yapmadım. Gören varsa söylesin’ dedi. Ben de, ‘peki’ diyerek gönderdim kendisini. Sonra Futbol Futbol Federasyonu bir avukat göndermiş Serkan’la görüşmek üzere.”

‘FİFA’ya göndermişler’
“Serkan’a, ‘İsviçre maçı sonrası, rakip oyunculara vurdun mu, vurmadın mı’ diye sorular sorulmuş. O da, vurmadığını ifade etmiş. Bunu bize haber bile vermiyorlar. Konuyu duyunca, Serkan’a ikinci kez sorup, Hamit Altıntop’un komisyonda böyle birşey söyleyeceğini anlattım, Hamit’le konuşmasını istedim. Hamit, ‘Yok böyle birşey’ demiş. Sonuçta federasyon, bir yazı hazırlayıp FİFA’ya göndermiş. ‘Futbolcular ve güvenlikçiler arasında bir soruşturma yaptık. Futbolcumuz Serkan Balcı, yaralanan oyuncuya vurdu’ ifadesine yer verilmiş. Futbol Federasyonu, maalesef oyuncusunu FİFA’ya şikayet ediyor.”

‘Hamit’e baskı yapıldı’
“Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı, böyle bir yazı gönderilmediğini iddia etti. Ama yazı gidiyor. Hamit’i sorguya çağırıyorlar. Hamit’e başkan ve avukatlarıyla baskı yapıyorlar. Hamit söylemek istemiyor. Ama sonra içeride, ‘Serkan da işin içindeydi’ diye ifade vermek zorunda kalıyor. Bunu haber alınca, futbolcumuz Serkan’la Hamit’i yeniden konuşturduk. Hamit, ‘Bana baskı yaptılar. Bu nedenle böyle ifade verdim’ dedi. Bazıları, birilerini birşeyden kurtarmak için genç oyuncularımızı yakmaya çalışıyor. Hiç iyi birşey değil. Seçimi bıraksınlar, bu işlerle uğraşsınlar, yazışmalara baksınlar.”

Konu MAVİ_BERE tarafından (29.12.2005 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Futbol Federasyonu’nun, Serkan’ı FİFA’ya şikayet ettiğini ileri süren Aziz Yıldırım, 'Kendilerini kurtarmak için gençleri yakıyorlar' dedi.
MAVİ_BERE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Seçenekler Arama
Stil